reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dzisiaj wyciągnęłam nawet teczkę z badaniami ciążowymi ( z 2010 r.) i pokazałam synowi jak wyglądał na usg :D poczytałam stare forum na którym pisałam będąc w ciąży z synkiem, przypomniałam sobie jakie wtedy miałam objawy w 5 czy 6 tc a jakie w 8 tc ( wtedy zaczęłam wymìotować i tak do 24 tc). Wzięło mnie na wspomnienia :D

reklama
Hej Dziewczyny :happy: Gratuluję wszystkim 2 kreseczek :tak:
Po długich rozważaniach dołączam i ja :happy: mam 32 lata i to jest moja 2 ciąża.
Testowałam 27.12 dla świętego spokoju bo nie spodziewałam się 2 kresek :rofl2: A tu szok kompletny :D termin z OM mam na 2.09 więc będzie wesoło.
Dziś byłam u mojej Pani Doktor na badaniach krwi, powiadomić o ciąży i zmienić leki bo niestety jestem ciśnieniowcem. Mam zalecenie diety cukrzycowej bo jestem w grupie ryzyka,więc zjedzcie za mnie coś słodkiego bo mi się chce :rofl:. Za tydzień idę na kontrolę.

To chyba tyle o mnie. Mam nadzieję, że dacie mi się rozgościć i że wspólnie spędzimy bardzo nudne 8 miesięcy :laugh2:

Aha, to u mnie 5t i 4d.

Troszkę nudno tak w domu siedzieć to prawda ale tym razem zrobię wszystko żeby tylko maluszek się urodził
Po to jest L4 ciążowe żeby z niego korzystać. I nie ma co szaleć z pracą,to jest okres w którym trzeba odpoczywać.Ja teraz jestem na zwolnieniu lekarskim od innego lekarza ale od 11.01 przechodzę na zwolnienie od gina.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mogę być moderatorem choć nie wiem czy podołam.
A tak po za tym witam nowe mamusie i życzę nudnych 8 mc ciążowym [emoji16]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamusie również. @edziook ja się testowalam 28:-D równe 31 dni od @ i byly dwiekreski :-D bladzioch ale był :-D później zrobiłam jeszcze dwa. Ostatni w sylwestra rano i była już kreska konkretna :-D

@Ewarut masz moje błogosławieństwo jako moderatorka:biggrin2:. Potrzebujemy jeszcze jednej. Ja się nie piszę, póki co pracuję i ledwo nadążam z czytaniem was.:)

reklama
Do góry