Monika13346
Fanka BB :)
A ja już od wczoraj na zwolnieniu lekarskim :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę ale bym sobie teraz rzuciła to wszystko w cholerę i poleżałaA ja już od wczoraj na zwolnieniu lekarskim :-)
U mnie też wie tylko mąż, ja już bym się mamie i siostrom pochwaliła najchętniej Zwłaszcza że mieszkamy z nimi w jednym domu i ciężko język za zębami trzymać. Ale ten mój taki przezorny, mowi zebym sie do pierwszej wizyty u gina wstrzymała. Wogóle nie podejrzewałam że będzie taki zdystansowany do tego... Jakby dalej nie docierało że w ciąży jestem. Niby się cieszy, plany robimy ale chyba jak zdjęcia z usg nie zobaczy to nie uwierzy. Ale to już taki typ człowieka
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
W którym tygodniu jesteś?A ja już od wczoraj na zwolnieniu lekarskim :-)
Mężczyźni po prostu przeżywają to trochę inaczej... Mam nadzieję że mojemu do wiary usg wystarczy, do potodu chyba czekał nie będzie z oswojeniemJa wyszłam z założenia, że cieszę się pełną gębą z najbliższymi od samego początku. Gdyby stało się coś złego, to i tak każda z tych osób by o tym wiedziała, bo potrzebowałabym ich wsparcia. Ale każdy jest inny i każdy wybiera to, co dla niego najlepsze.
Mój M. też jakby do końca jeszcze nie wierzy [emoji6].
U mnie wie mąż, moja siostra i teściowie. Nie są zadowoleni.
5 tydz 3 dzieńW którym tygodniu jesteś?
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom