reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja wiem że w ciąży ma się porąbane sny. Ale dziś był szczyt!

Śniło mi się że urodziłam czworaczki. Jakoś 3chłopców plus dziewczynka potem odwrotnie i wyszło na to że poza moimi dwoma synami mam już jedne czworaczki a teraz drugie... Co lepsze musiałam je każde pojedyńczo wozić z jednego bloku szpitala do drugiego żeby je taka baba zbadała. Ale to nie było łatwe. Wymagało zjechania windą nr1. dojście do windy numer 2. i wjechanie do tej baby która darła się że mam być szybciej. A ta winda żeby ją przywołać miała panel z pytaniami i odpowiedziami jak w milionerach. Jak już z całą czwórką doszłam niby na te badania to okazało się że przuniosłam je w koszykach sklepowych do kasy jak w smyku czy empiku!
A potem śniło mi się że znów wychodziłam za mąż za mojego. Miałam śliczną kiecke i pięknie wyglądałam. W tej sukni dojechalam tramwajem na Uzbeckie wesele. Gdzie cyganka zrobiła mi zdjęcie. Potem trafiłam do hotelu gdzie Karolak dał mi marynarkę bo jakos z lata zrobiła się zima i nie miałam nic poza ta suknia.... Mowie wam jaka jazzzzda.

reklama
Hi hi hi niezły sen
Śniło mi się że urodziłam czworaczki. Jakoś 3chłopców plus dziewczynka potem odwrotnie i wyszło na to że poza moimi dwoma synami mam już jedne czworaczki a teraz drugie... Co lepsze musiałam je każde pojedyńczo wozić z jednego bloku szpitala do drugiego żeby je taka baba zbadała. Ale to nie było łatwe. Wymagało zjechania windą nr1. dojście do windy numer 2. i wjechanie do tej baby która darła się że mam być szybciej. A ta winda żeby ją przywołać miała panel z pytaniami i odpowiedziami jak w milionerach. Jak już z całą czwórką doszłam niby na te badania to okazało się że przuniosłam je w koszykach sklepowych do kasy jak w smyku czy empiku!
A potem śniło mi się że znów wychodziłam za mąż za mojego. Miałam śliczną kiecke i pięknie wyglądałam. W tej sukni dojechalam tramwajem na Uzbeckie wesele. Gdzie cyganka zrobiła mi zdjęcie. Potem trafiłam do hotelu gdzie Karolak dał mi marynarkę bo jakos z lata zrobiła się zima i nie miałam nic poza ta suknia.... Mowie wam jaka jazzzzda.

Ja tez mam często porypane sny, ale ja je dość szybko zapominam, moje są takie jakby katastroficzne trochę. Jak się za dużo myśli o wszystkim to chyba aż w snach nas nawiedzają różne dziwne rzeczy.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet pamiętam że dzisiaj miałam dziwny sen aż się obudziłam, ale poszłam spać dalej i nie pamiętam co w nim było kompletnie :)

Ja tez mam często porypane sny, ale ja je dość szybko zapominam, moje są takie jakby katastroficzne trochę. Jak się za dużo myśli o wszystkim to chyba aż w snach nas nawiedzają różne dziwne rzeczy.

Ja pamiętam wszystkie te durne sny :) fakt że nie zbyt długo. Mnie ale o nie w ciąży często śni się, że muszę przetrwać i obronić dzieci przed ZOMBIE :p ale to dlatego, że cholernie się ich boję :) seryjni zabójcy tak mnie nie przerażaj ąjak żywe trupy, mąż uważa że jestem porypanna. :D

Od polnocy nie spie. Młodszego dorwaly wymioty. W odstępach co dwie godziny go meczylo. Wszystko mam znowu do prania i przebrania. Jeden skonczyl to drugi zaczal.

reklama
Do góry