reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Muszę się uczyć w sumie bo mam egzamin w czerwcu, ale tak mi się okropnie nie chce za to zabrac. Więc może jak już się wezmę to coś to da :) staram się też oglądać jakieś filmiki różne rzeczy żeby odciągać myśli, ale czasem jak się coś pojawi to nie jest za fajnie. Chociaż ostatnio i tak sporo mniej myślę wcześniej bywało gorzej. :) Właśnie fajnie że to forum znalazłam to zawsze się trochę odciągam od tego.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Muszę się uczyć w sumie bo mam egzamin w czerwcu, ale tak mi się okropnie nie chce za to zabrac. Więc może jak już się wezmę to coś to da :) staram się też oglądać jakieś filmiki różne rzeczy żeby odciągać myśli, ale czasem jak się coś pojawi to nie jest za fajnie. Chociaż ostatnio i tak sporo mniej myślę wcześniej bywało gorzej. :) Właśnie fajnie że to forum znalazłam to zawsze się trochę odciągam od tego.

Widzisz , zawsze jest jakieś wyjście. A w napadzie myślenia pisz to będziemy Cię z niego wyciągać :)

Robiła któraś to USG na NFZ na między 11 a 13 tygodniem ciąży? Dokładnie was przebadali jeśli tak i tam jest mierzone? Czy mierzą NT, Nb czy to trzeba iść specjalnie na genetyczne?

Ja tez mam najgorsza cere od niepamietnych czasow. Czerwona wysypka, takie grudko-pryszcze i suchosc, ktorej nie umiem pokonac. Nawet rozwazam pojscie do dermatologa

reklama
Robiła któraś to USG na NFZ na między 11 a 13 tygodniem ciąży? Dokładnie was przebadali jeśli tak i tam jest mierzone? Czy mierzą NT, Nb czy to trzeba iść specjalnie na genetyczne?

Tak, ja mialam skierowanie ze wzgledu na wiek. Badanie w prywatnej przychodni u profesora z bdb. opiniami. Przychodnia ma kontrakt z NFZ. Badanie bardzo dokladne, wszystko sprawdzone- przeziernosc, przeplywy, do tego badanie biochemiczne z krwi czyli tzw. test PAPPA.

Do góry