reklama
Ja nie wierzę w te głupoty ile się musiałam natłumaczyć babciom , że korale w ciąży nie zaszkodzą mojemu dziecku!!!!moja przyjaciolka strasznie wierzyla w zabobony...masakra. Lekarz jej powiedział ze syn to ona nie wierzyla bo brzuch kształtem na dziewczynke, zachcianki. Szukala strasznie a i tak sie chlopak urodzil.
Ja tylko wiem, że ta ciąża pod każdym względem różni się od dwóch pozostałych a czy to ma związek z płcią dziecka się okaże
G
gosc 15
Gość
Ja nie wierzę w te głupoty ile się musiałam natłumaczyć babciom , że korale w ciąży nie zaszkodzą mojemu dziecku!!!!
Ja tylko wiem, że ta ciąża pod każdym względem różni się od dwóch pozostałych a czy to ma związek z płcią dziecka się okaże![]()
dokladnie. Mnie ciotka mowila ze mie powinnam brzucha przewiązywać paskami bo sie dziecko urodzi owinete pepowina...na zlosc chodzilam w sweterkach z paskami. Ostatnio szlam do garazu i nie zauważyłam ze jest tam mala mysz..zobaczylam ze tylko cos do gory podskakuje a moja mama odrazu czy sie za cos zlapalam. Mowie ze nie..bo rzekomo jak sie myszy wystraszysz i zlapiesz gdzies za cialo to dziecko bedzie mialo znamie...kazalam jej sie puknac w glowe.
Albo jak się oparzyszdokladnie. Mnie ciotka mowila ze mie powinnam brzucha przewiązywać paskami bo sie dziecko urodzi owinete pepowina...na zlosc chodzilam w sweterkach z paskami. Ostatnio szlam do garazu i nie zauważyłam ze jest tam mala mysz..zobaczylam ze tylko cos do gory podskakuje a moja mama odrazu czy sie za cos zlapalam. Mowie ze nie..bo rzekomo jak sie myszy wystraszysz i zlapiesz gdzies za cialo to dziecko bedzie mialo znamie...kazalam jej sie puknac w glowe.
G
gosc 15
Gość
Albo jak się oparzysza ja w tej ciąży oparzyłam się już tyle razy, że chyba całe życie nadrobiłam w tej kwestii - zwyczajnie jestetm totalnie roztargniona i zapominalska...
Ja wczoraj wsadzilam palca na rozgrzany olej jak smazylam kotlety, zwyczajna moja niezdarnosc
zanciak
Fanka BB :)
Mi się zmieniał cera bardzo, miałam cerę suchą z suchymi skórkami i mało niedoskonałości. Teraz nagle zrobiła mi się cera bardzo przetłuszczająca się i ciągle jakieś nie fajne niespodzianki na twarzy, pełno krostek i wgl nie fajna. Widocznie hormony mi nie służą. W pierwszej ciąży cera mi się chyba nawet polepszyła teraz jest gorzejDziewczyny na samą myśl o cytrynie robi mi się źle. Podziwiam Was [emoji4] pamietacie te zabobony że na kwaśne to chłopak a na słodkie dziewczynka?
Powiedzcie czy jakoś bardzo zmieniła Wam się cera? Ja się jakoś dziwnie czuję choćbym się postarzała..
Widzę że już kupujecie wózki ubranka... ja jeszcze nie mam nic w sumie do września daleko a nie mam jeszcze 10000% pewności.
Macie może obrzęk w nosie? Ja mam od kilku dni i czytałam że to taki typowy objaw.
Trzymam kciuki za dziewczyny które dzisiaj mają wizyty [emoji4] będzie dobrze.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kasiaczek89pl
Ja nie wierzę w te głupoty ile się musiałam natłumaczyć babciom , że korale w ciąży nie zaszkodzą mojemu dziecku!!!!
Ja tylko wiem, że ta ciąża pod każdym względem różni się od dwóch pozostałych a czy to ma związek z płcią dziecka się okaże![]()
Tez sobie tak tłumacze ze ta ciąża jest inna dlatego ze tym razem podobno ma być chłopiec
Angelika89
u mnie też ta ciąża jest inna niż pierwsza, w pierwszej o wiele gorzej się czułam, wymiotowałam non stop, a teraz tylko sporadycznie. Za to mam pełno wyprysków na twarzy teraz.. ;/
reklama