reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
a co do zachcianek w twj ciazy jakos nie mam. Gdzies tam obil sie pasztet raz paprykarz i sledzie ale to po razie :p w chłopakami to non stop na cos mialam ochote :p

mi się ciągle chce spać koło 19-20 i tak zasypiam, w nocy się budzę i rano nie mogę wstać masakra... ja kupiłam wózek (używany) quinny buzz extra, parę ciuszków neutralnych, pościel i poszewki, część rzeczy będę miała po starszym synu (karuzelka, bujaczek) i myślę, że co miesiąc będę coś kupować żeby rozłożyć to sobie na raty :). jeżeli chodzi o zachcianki to najpierw mnie odrzucało od słodyczy, a od jakiegoś czasu codziennie muszę zjeść jakąś drożdżówkę :) Ja też dziś wizyta o 16:40 i mam nadzieję, że dowiem się na 100% kto tam siedzi :) powiedzcie dziewczyny czy robicie sobie hennę na brwi? można?

w ogole przydaloby mi sie iść do fryzjera bo moje wlosy wołają o pomste do nieba. Chociaz je podciac, bo o farbowaniu moge zapomnieć poki co bo nie wiem jaki chce wkoncu kolor miec:p

Miała któraś z was usg prenatalne w okolicach końcówki 13tc? Bez problemu dało się wszystko pomierzyć?
Mi wypada 13t6d i teraz się martwię czy nie za późno i czy wszystko sprawdzi czy dzidziol za,duży już nie będzie :/

usg wizyta 4.04

USG genetyczne wykonuje się od 11t0d do właśnie 13t6d, więc wszystko jest ok :) nie martw się

Hej jestem tu nowa.... mam termin na 9.09.2018 r :) chcialam sie przylączyc bo w grupie siła..... a sama za niedlugo zwariuje:p

Witamy :)

@Maura89 @kasiaczek89pl trzymam kciuki :)

reklama
Macie jakieś zachcianki jedzeniowe? Bo ja to w sumie zjadłabym wszystko i nic, nie mogę się ciągle zdecydiwac co by zjeść, nie mam pomysłu, chciałabym coś zdrowo w miarę i smacznie heh

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Uuu A u mnie kiszone ogórki i cytryna haha kilogramami mogę jeść tym bardziej że na zgage mi pomaga. A znowu słodycze omijam kilometrami. Po prostu mnie odrzuca.

Do góry