G
gosc 15
Gość
a nie przepraszam raz mialam ochote na paprykarz szczecisnki ale jak on sobie zrobil kanapke to go opierniczylam z gory na dol ze mi wyzera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój zrozumiał jak w pierwszej ciąży o mało się nie rozwiedliśmy jak kupił mi camemberta z pieprzem zamiast zwyklego.
Haha. Ja to choleryczka jestem. Ale mój mnie zażył ostatnio tekstem że przeżył ze mną dwie ciąże i już go to (humorki) nie rusza.Ja ostatnio miałam zły humor bo mi wsypał bułkę tarta na maśle do warzyw zamiast je polać jak dla mnie smak inny , chłop przepraszał ale w sumie odpuściłam szybko bo nie dość ze rzadko z taka bułeczka robię cokolwiek wiec skąd miał wiedzieć jak zrobić , to jeszcze obiad ugotował . W sumie wtedy cały tydzień wszystko robił za mnie wiec nie pasowało się o drobiazg spierać
W internetowych aptekach widziałam żel Ziaja USG ok. 5 zł za butelkę. Możesz poszperaćA mi się udało i kupiłam używany za 20 zł . Działa , serducha słuchałam ale nie za pierwszym razem się udało. Nie mam żelu do usg do niego , ale dałam sporo oliwki i świetnie było słychać w poprzednim dniu może dałam za malutko i dlatego gorsze przewodzenie.
W internetowych aptekach widziałam żel Ziaja USG ok. 5 zł za butelkę. Możesz poszperać
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczynki kochane ja już po prenatalnych. I uff z małym wszystko dobrze zdrowy jak ryba i sporo urósł. Z lozyskiem i innymi.na razie bez zmian czyli leżeć ale najważniejsze że reszta ok. Oj jak ja się stresowalam ale teraz już ok :-)
To najważniejsze.Hej dziewczynki kochane ja już po prenatalnych. I uff z małym wszystko dobrze zdrowy jak ryba i sporo urósł. Z lozyskiem i innymi.na razie bez zmian czyli leżeć ale najważniejsze że reszta ok. Oj jak ja się stresowalam ale teraz już ok :-)