reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim do końca tygodnia, bo w zeszłym tygodniu miałam potworny katar, który okazał się chyba jedną z dolegliwości ciążowych, a nie przeziębieniem, bo trwał 2 dni i nie wiązał się z innymi objawami, ale pani doktor przezornie kazała porządnie doleczyć.
No to doleczam i kwitnę w domu i już nie wiem co robić.
Posiałam pomidory, posprzątałam wszystkie szafy, ugotowałam połowę dań z książki kucharskiej, już mąż protestuje, że więcej nie da rady zjeść...:D
Tak jak przed ciążą uwielbiałam drzemki popołudniowe, ale nie miałam na nie czasu, tak w ciąży nie jestem w stanie zasnąć w dzień...Ale w nocy śpię jak suseł :)

Mój zrozumiał jak w pierwszej ciąży o mało się nie rozwiedliśmy jak kupił mi camemberta z pieprzem zamiast zwyklego.

Ja ostatnio miałam zły humor bo mi wsypał bułkę tarta na maśle do warzyw zamiast je polać :) jak dla mnie smak inny , chłop przepraszał ale w sumie odpuściłam szybko bo nie dość ze rzadko z taka bułeczka robię cokolwiek wiec skąd miał wiedzieć jak zrobić , to jeszcze obiad ugotował . W sumie wtedy cały tydzień wszystko robił za mnie wiec nie pasowało się o drobiazg spierać :)

Fajnie tak poczytać co u Was. Ja ze względu na starszego syna muszę być w domu i tak od 3 lat nie pracuje. Ale na nudę dzieki synom nie narzekam. Tak jak pisałyście osobno są do rany przyłóż. Tazem jatka.

Ja ostatnio miałam zły humor bo mi wsypał bułkę tarta na maśle do warzyw zamiast je polać :) jak dla mnie smak inny , chłop przepraszał ale w sumie odpuściłam szybko bo nie dość ze rzadko z taka bułeczka robię cokolwiek wiec skąd miał wiedzieć jak zrobić , to jeszcze obiad ugotował . W sumie wtedy cały tydzień wszystko robił za mnie wiec nie pasowało się o drobiazg spierać :)
Haha. Ja to choleryczka jestem. Ale mój mnie zażył ostatnio tekstem że przeżył ze mną dwie ciąże i już go to (humorki) nie rusza.

A mi się udało i kupiłam używany za 20 zł . Działa , serducha słuchałam ale nie za pierwszym razem się udało. Nie mam żelu do usg do niego , ale dałam sporo oliwki i świetnie było słychać :) w poprzednim dniu może dałam za malutko i dlatego gorsze przewodzenie.
W internetowych aptekach widziałam żel Ziaja USG ok. 5 zł za butelkę. Możesz poszperać :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry