reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Czy są tu mamy, które miały cc więcej niż 1 raz? Mnie czeka druga cesarka i zastanawiam się jak to będzie. Dużo się słyszy ze drugie cc jest zupełnie inne, niektórzy nawet twierdzą ze mniej bolesne. Jak to było w waszym przypadku ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Kolezanka niedawno miala druga cesarke. Mówiła mi ze o wiele lepiej ją zniosła niż pierwsza. I przede wszystkim szybko doszla do siebie po niej fizycznie. Lepiej jej sie chodziło nawet jak ja stawiali na nogi to ogolnie mniejszy bol.

reklama
Ja mialam swoich przez tydzien w domu myslalam ze oszaleje, kłócili sie jak najeci :p
a dzisiaj stwierdziłam ze mi sie nie chce nic, wiec mezul obu odbiera z przedszkola:p
Jakkolwiek to zabrzmi NIENAWIDZĘ gdy moi synowie są w domu razem dłużej niż 4h. Niby się kochają ale awantury jak po zamknięciu baru. Koszmar.
Szybkiego powrotu do zdrowia!
Dzięki. Myślę max 3 dni. Byle starszy nie złapał tego badziewia. Dzi$ młody na płynnej dietce plus w bonusie biszkopty. Nawet nie protestuje. Odwidnienia też nie ma więc jestem spokojniejsza. Szczytem marzeń byłoby gdyby dziecko in łaskawie zaczęło napitalać matkę. Tak wiem będę na to jeszvze narzekać a po porodzie tęsknić...

Daj spokój ja ostatnio praktycznie w nocy męża gonilam i na kebaba jechalismy

Ja narazie nie miałam zachcianek raczej ciężko było mnie zmusić do jedzenia , dopiero jakoś od tyg chęć do jedzenia wróciła . Przed ciąża to potrafiłam dużo dużo zjeść , teraz podchodzę rozsądniej i jem mniej i zdrowsze bo wcześniej to straszny śmietnik był :) fajnie ze mamy takich mężów którzy to rozumieją

Mój zrozumiał jak w pierwszej ciąży o mało się nie rozwiedliśmy jak kupił mi camemberta z pieprzem zamiast zwyklego.

Jakkolwiek to zabrzmi NIENAWIDZĘ gdy moi synowie są w domu razem dłużej niż 4h. Niby się kochają ale awantury jak po zamknięciu baru. Koszmar.

Dzięki. Myślę max 3 dni. Byle starszy nie złapał tego badziewia. Dzi$ młody na płynnej dietce plus w bonusie biszkopty. Nawet nie protestuje. Odwidnienia też nie ma więc jestem spokojniejsza. Szczytem marzeń byłoby gdyby dziecko in łaskawie zaczęło napitalać matkę. Tak wiem będę na to jeszvze narzekać a po porodzie tęsknić...

To jak u mnie :D Jak sa osobno cisza spokoj aniolki :D ale jak sa razem to chwile sie razem pobawia a za chwilę któryś zyga i zaczepia. :p a po chwili slysze ze sie tłuką albo na złość sobie robią:p a ja wtedy meliska i spokoj mnie ratuje hah :D

Tez tak mam z moimi dziewczynami . Za dużo razem to się zle kończy :) ja mam slaba wytrzymałość nerwowa ostatnie dni i wczoraj jedna mnie wkurzyła i ma karę a dziś druga. Wiec atmosfera grobowa w domu :)

reklama
Do góry