Monika13346
Fanka BB :)
Będzie Natan albo Weronika :-)myślę że to się już nie zmieni do końca ciąży :-)a macie juz jakies typy co do imion ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie Natan albo Weronika :-)myślę że to się już nie zmieni do końca ciąży :-)a macie juz jakies typy co do imion ?
Mi się strasznie imię Mikołaj podobało ale mój małżonek się nie zgadza :-(Pomysłów brak. Dla dziewczynki podoba nam się Kaja, dla chłopca może Adaś. Ale to jeszcze nic pewnego. Mamy już synka Mikołaja
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mi się strasznie imię Mikołaj podobało ale mój małżonek się nie zgadza :-(
napisz wiadomość prywatna do dziewczyny o nicku ewarut :-)Czy ktoś wie jak można dostać się do elitarnej grupy zamkniętej ?
napisz wiadomość prywatna do dziewczyny o nicku ewarut :-)
Bo chyba musisz mieć minimum 30 postów na tej grupie.i dopiero wtedyPisałam ale chyba nie spełniam wymogów
A ja trochę nie ogarniam, czy jestem w tej grupie zamkniętej, czy nie? Jest jakieś inne forum, czy to, że tu mogę pisać to znaczy, że jestem w tej grupie? @Ewarut ?