Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Dziewczyny a jak Wasze samopoczucie? Ja myslałam ze wszystkie dolegliwosci 1 trymestru minely a wczoraj wieczorem kiepsko się czułam. Mdliło okrutnie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się na ostatniej wizycie pytałam lekarza o ta nospe. Stwierdził że niby rzadko występuje. A ja nospe mam żeby skurczy macicy nie bylo A poboczne na inne dolegliwości też wpływa.
My przy 1 dziecku mieliśmy ślub i wesele jak byłam w 4miesiącu ślub był o 15 wesele do 3:00 więc spoko dasz radęHej dziewczyny ja odpukac zadnych bóli nawet bole krzyza juz przeszly tylko jak dluzej pochodze to wtedy a 7 kwietnia mamy przyjecie weselne... juz zaplanowane zanim doeiedzielismy sie o dzidziusiu... ale tylko jednondniowe przyjecie na ok. 50 osob mam nadzieje ze sie bede trzymac i maluch tez
My przy 1 dziecku mieliśmy ślub i wesele jak byłam w 4miesiącu ślub był o 15 wesele do 3:00 więc spoko dasz radę
przy pierwszym dziecku ja bylam w 5 miesiącu ciazu jak bralismy slub cywilny, akurat sie tak zlozylo ze mezul planował sie oświadczyć w sierpniu i sie tez okazalo ze jestem w ciazy wiec ja mialam niespodzianke z zareczynami a on ze bedzie tata a dwa lata pozniej zrobilismy sobie weselicho i koscielny z pompa
Ja niestety nie dałabym rady od 4 mies leżenie bo mega bóle podbrzuszaoby teraz było lepiej...powodzeniaHej dziewczyny ja odpukac zadnych bóli nawet bole krzyza juz przeszly tylko jak dluzej pochodze to wtedy a 7 kwietnia mamy przyjecie weselne... juz zaplanowane zanim doeiedzielismy sie o dzidziusiu... ale tylko jednondniowe przyjecie na ok. 50 osob mam nadzieje ze sie bede trzymac i maluch tez
Dziewczyny kiedy oznajmiłyście o ciąży??? I jak?? U nas 13 tc...i tak już trochę brzuch muszę ukrywać choć póki co myślę że nikt nic nie podejrzewa...tym bardziej że po pierwszej ciąży twierdziłam że nigdy więcej