Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
U mnie wiedzieli odrazu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny kiedy oznajmiłyście o ciąży??? I jak?? U nas 13 tc...i tak już trochę brzuch muszę ukrywać choć póki co myślę że nikt nic nie podejrzewa...tym bardziej że po pierwszej ciąży twierdziłam że nigdy więcej
GratulacjeMy już po pierwszym USG. Dziecko zdrowe - więc odetchnęłam. Lekarz najpierw powiedział że dziewczynka ku mojej radości potem, że jednak chyba chłopiec, ale pewności też nie ma. Nie wiem po co w ogóle to mówił i zła jestem, że nawet nie zapytał czy sobie życzę wiedzieć :/
My bliższym znajomym i rodzicom i dziadkom już powiedzieliśmy. Znajomi sami domyślili się w Sylwestra, kiedy nie spożywałam alkoholu. A później jak betę zrobiłam i było potwierdzenie to rodzicom i dziadkom. To nasze pierwsze dziecko, mój luby wszystkim najchętniej by wykrzyczał, szczególnie, że krótko się staraliśmy, ale decydowaliśmy się już od dłuższego czasu.Dziewczyny kiedy oznajmiłyście o ciąży??? I jak?? U nas 13 tc...i tak już trochę brzuch muszę ukrywać choć póki co myślę że nikt nic nie podejrzewa...tym bardziej że po pierwszej ciąży twierdziłam że nigdy więcej
No mój mąż poleciał powiedzieć swojej matce , że dwie kreski jak tylko mu je pokazałam. Ale uwierzyła dopiero po tym jak potwierdził jej po mojej wizycie u ginekologa. Dzieciakom powiedzieliśmy po wizycie u lekarza. Mojej matce przypadkiem jak się zapytała o coś i wypaliłam "baby w ciąży tak mają" znajomym to jakoś przy okazji mąż się chwalił... Ale to przy 3 ciąży teraz... przy poprzednich nie pamiętam zbytnio dawno to byłoDziewczyny kiedy oznajmiłyście o ciąży??? I jak?? U nas 13 tc...i tak już trochę brzuch muszę ukrywać choć póki co myślę że nikt nic nie podejrzewa...tym bardziej że po pierwszej ciąży twierdziłam że nigdy więcej
Bardzo dobre wieściJa po wizycie u lekarza , kompleksowa rzeczowa wizyta - takiej mi trzeba było . I o dziwo p. doktor mówi ze te bóle od więzadeł , masakra aż dziś Apap wzięłam ( nie myślałam ze więzadła mogą aż tak bolec) . A poza tym dużo się uspokoiłam na wiele pytań dostałam odpowiedz , i jestem zadowolona . No i chyba będzie chłopiec )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My powiedzieliśmy w 11 tyg. rodzicom, rodzeństwu i przyjaciółce. W tym tygodniu dowiedzą się w pracy, bo idę na zwolnienie i muszą rekrutować na zastępstwo. Dalszym znajomym nie widzę potrzeby się chwalić.Dziewczyny kiedy oznajmiłyście o ciąży??? I jak?? U nas 13 tc...i tak już trochę brzuch muszę ukrywać choć póki co myślę że nikt nic nie podejrzewa...tym bardziej że po pierwszej ciąży twierdziłam że nigdy więcej