czesc dziewczyny powieszcie mi jestescie juz na l4 ?? Czy nadal pracujecie ? W ktorym tygodbiu skonczylysycie prace ?
Pozdrawiam !
Ja na l4 od 6 tygodnia ciazy do porodu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc dziewczyny powieszcie mi jestescie juz na l4 ?? Czy nadal pracujecie ? W ktorym tygodbiu skonczylysycie prace ?
Pozdrawiam !
Ja od 11 tygodnia jestem na l4 chociaż w planach miałam pracować do maja/czerwcaJa na l4 od 6 tygodnia ciazy do porodu.
Jezu L4 [emoji4]Hejo dziewczynki ja od 7 tyg na L3 i dobrze bo tydzień później zaczęły się takie wymioty że trzy tyg przeleżałam
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie już się kilka razy pytali czy nie chce wrócić chociaż na dwa miesiąceJa na L4 od 5 tyg. z racji wykonywanego zawodu.