VanillaBaby
Zaangażowana w BB
Podejrzewam, że w jednym laboratorium piszą 0, 130, a w innym 130.hym........... to czyli, ze jestem chora??
W pierwszej ciąży miałam 243 i było oki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podejrzewam, że w jednym laboratorium piszą 0, 130, a w innym 130.hym........... to czyli, ze jestem chora??
W pierwszej ciąży miałam 243 i było oki
Może faktyczniePodejrzewam, że w jednym laboratorium piszą 0, 130, a w innym 130.
Mówię zawsze z ostatniej miesiączki z USG mam różnicę 2 dni. Lekarz mówił, że to mało i narazie nic nie zmieniamyDziękuje a jak ktoś ciebie pyta w którym tyg jesteś, to mówisz o tyg od OM czy od zapłodnienia?
01.03- wizyta
19.03- prenatalne
Ja miałam poniżej 3IU/ml - niereaktywny. Zawsze przy jakiejkoliwek wątpliwości warto zrobić awidność, żeby później się nie denerwować. Każde laboratorium ma troszkę inne normy, ale przy swoim wyniku powinnaś mieć zakres referencyjny.A powiedzcie mi dziewczynki czy robiłyście już wyniki na toksoplazmozę, ile wam wyszło IGg??
Mi 133 i lekarz kazał jeszcze zrobic awidność bo ma wątpliwości a wszędzie na internecie gdzie czytam to 133 wynik jest dobry
Klara w końcu kupiłam te spodnie dzisiaj z H&M. Nie wiem, czy kiedyś kupowałaś tam jakieś spodnie.. ja zawsze brałam tam obcisłe z wysokim stanem rozmiar 40. I takie też po przymiarce wzięłam ciążowe. Rozmiar 40, krój super skinny. Są ciut luźniejsze niż zwykła 40, ale guma dobrze trzyma. Jeśli masz pytania to pisz na priwChcę kupić spodnie h&m mama. Polecacie jakiś krój, wiecie coś o rozmiarówce? W poprzednich ciążach ich nie nosiłam, więc nie wiem, a chcę zamówić on line.
To piszecie że już czas na ciążowe spodnie ? mi w przeciągu ostatniego tygodnia też brzuszek podskoczyl trochęKlara w końcu kupiłam te spodnie dzisiaj z H&M. Nie wiem, czy kiedyś kupowałaś tam jakieś spodnie.. ja zawsze brałam tam obcisłe z wysokim stanem rozmiar 40. I takie też po przymiarce wzięłam ciążowe. Rozmiar 40, krój super skinny. Są ciut luźniejsze niż zwykła 40, ale guma dobrze trzyma. Jeśli masz pytania to pisz na priw
Ja akurat uwielbiam bardzo obcisle spodnie z podwyższonym stanem i zaczęły mnie uciskać w pasie. Doszło do tego, że mogę nosić tylko jedne spodnie z całej szafy, takie ze stretchem. A te ciążowe ani nie cisną, ani nie piją nigdzie pełny komfortTo piszecie że już czas na ciążowe spodnie ? mi w przeciągu ostatniego tygodnia też brzuszek podskoczyl trochę
Ekstra dobrze wiedzieć ja też już mam problem z zapięciem spodni a te z wysokim stanem są najlepsze czyli z hm całkiem dobre ?Ja akurat uwielbiam bardzo obcisle spodnie z podwyższonym stanem i zaczęły mnie uciskać w pasie. Doszło do tego, że mogę nosić tylko jedne spodnie z całej szafy, takie ze stretchem. A te ciążowe ani nie cisną, ani nie piją nigdzie pełny komfort
Tak, polecamEkstra dobrze wiedzieć ja też już mam problem z zapięciem spodni a te z wysokim stanem są najlepsze czyli z hm całkiem dobre ?
Skąd rabat do c&A? jeśli można wiedzieć gdzieś można znaleźć?Mnie tez już moje wszystkie jeansy cisną, bo tez wysoki stan przeważnie. Narazie kupiłam w lidlu te jeginsy, ale mam od 01.03 rabat co C&A, a tam też widziałam jakieś spodenki ciążowe
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom