reklama
Ja mam za półtorej godziny i jestem w stresie od rana dzis mnie mdli jak nie wiem co nieważne dla Maluszka wytrzymam wszytsko
Daj znać jak będziesz po wizycie
Za twoją radą też się umówiłam :-) Ja mam 14.03.Trzymam kciuki za wizytujące!
Ja mam USG genetyczne w poniedziałek, będzie to 12t4d.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny mój termin 29 wrzesień więc jeszcze się u Was mieszcze;D nasz pierwszy bąbel jestem w 9 tygodniu nie mam żadnych mdłości czy boli brzucha ale od dwóch dni trochę bolą mnie plecy w dolnej części ale taki tępy ból i nie całe tylko w jednym miejscu... miała którąś takie objawy ? Martwię sie -początkiem tygodnia miałam wyniki 2 bety i nagle spadła okazało się że wyniki różniły się bo robiłam w innych laboratoriach! Na szczęście na usg akcja żywa ponad 2 centymetrowy dzieciaczek już w 5 tygodniu na piereszym usg serducho mu bilo
ja byłam na pierwszej wizycie w 5tc2d i tylko pęcherzyk był ... ale juz dzisiaj zobacze
@Niespodzianka 22, doskonale Cię rozumiem. Strach zawsze jest. Mimo to starajmy się myśleć pozytywne
@Pauleta, @Pinka89, trzymam kciuki za dobre wieści
@Aniabrz, witaj spokojnej ciąży: )
dam znać ;*
Aniabrz
Fanka BB :)
ja byłam na pierwszej wizycie w 5tc2d i tylko pęcherzyk był ... ale juz dzisiaj zobacze
Daj znać jak po wizycie no ja właśnie byłam zdziwiona że już widać ale ekstra to było
klaraklara
Fanka BB :)
Mi się dziś udało dostać do lekarza po 2h czekania. Widziałam bijące serduszko, wiercenie się ,machanie wszystkim i ma niecałe 3 cm.
Samą mnie szokuje, jak bardzo nie mogę w to uwierzyć....
Nasze trzecie dziecko
Kiedy czekałam na wizytę, zadzwoniła moja znajoma i powiedziała że jest oferta pracy, na pełny etat, na stałe i czy jestem zainteresowana...
Planowałam tam iść na staż, a tu taka szansa...
Oczywiście odmówiłam, bo to ciężka praca w której trzeba dźwigać, jest stresująca.
Ale jakie to życie przekorne jest....
Gdyby nie ciąża, pobiegłabym jak na skrzydłach.
Samą mnie szokuje, jak bardzo nie mogę w to uwierzyć....
Nasze trzecie dziecko
Kiedy czekałam na wizytę, zadzwoniła moja znajoma i powiedziała że jest oferta pracy, na pełny etat, na stałe i czy jestem zainteresowana...
Planowałam tam iść na staż, a tu taka szansa...
Oczywiście odmówiłam, bo to ciężka praca w której trzeba dźwigać, jest stresująca.
Ale jakie to życie przekorne jest....
Gdyby nie ciąża, pobiegłabym jak na skrzydłach.
Niespodzianka 22
Zaciekawiona BB
Gratulacje.Cieszę się razem z Tobą.Napisz czy masz już w domku parkę,czy może będziecie czekać na Kogoś upragnionego?Wlasnie jestem po usg. Z maluszkiem wszytsko ok)) termin mam jednak na 31 sierpnia, ale i tak zostaje z Wami
reklama
Pinka89
Zaciekawiona BB
Pierwsze upragnione pp dluuuuuugich staraniachGratulacje.Cieszę się razem z Tobą.Napisz czy masz już w domku parkę,czy może będziecie czekać na Kogoś upragnionego?