A na badania dostałaś skierowanie czy prywatnie?@Gotica tak, pierwszy. A u Ciebie? Krwawienia pewnie są przez krwiaka
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na badania dostałaś skierowanie czy prywatnie?@Gotica tak, pierwszy. A u Ciebie? Krwawienia pewnie są przez krwiaka
Ja miałam na samym początku ciąży w tych dniach jak miałam dostać okres, potem się uspokoiło, może u Ciebie ta sama przyczyna, czy nie??U mnie też pierwsze :-) 5 lat starań nikt szans nie dawał mieliśmy w planach in vitro A tu taka niespodzianka. Lekarz też tak myśli że może się oczyszcza. Najgorsze że żaden a konsultacje miałam z trzema nie wie dlaczego były plemienia. Podobno często jest to normalne w ciazy.
Właśnie nie. Nie pokrywały mi się z terminem okresu. Podobno od krwiaka. Tylko lekarz powiedział że czasami jak krwiak się oczyszcza to może też za sobą maleństwo pociągnąć. Ale kilka dni po nich robione iść i dzidziuś ok.Ja miałam na samym początku ciąży w tych dniach jak miałam dostać okres, potem się uspokoiło, może u Ciebie ta sama przyczyna, czy nie??
Ja też niby nie dopiero po 35 A mam 31. Na NFZ u lekarza na początku byłam i to był ostatni raz. Masakra tak samo jak sprzęt przynajmniej u mnie. Kurczę może ja też się zapisze. Mam jeszcze chwilę.@Gotica nie spełniam żadnych warunków, żeby dostać skierowanie na NFZ na te badania mam 24 lata, nie poroniłam, nie było u mnie w rodzinie chorób genetycznych. Jadę prywatnie.
Ja brałam, ale nospę odstawiłam po kilku dniach - nie było sensu, nie bolał mnie brzuch, a to taki kontrowersyjny lek w ciąży. Ale biorę acard i kwas foliowy 5 mg, więc ilość mam podobną jak TyHej mam na imię Kasia mam 31 lat. Termin na 20.09.2018. Jutro będzie 9 tydzień. :-) o maleństwo staraliśmy się 5 lat. Pytanie do was mamusie. Brałyście razem duphaston, luteine i jeszcze nospe. Nie licząc witamin to spora ilość się robi :-)
Mi nospe to przepisał żeby przypadkiem skurczu macicy nie było. Więc hmmm zapobiegawczo?Ja brałam, ale nospę odstawiłam po kilku dniach - nie było sensu, nie bolał mnie brzuch, a to taki kontrowersyjny lek w ciąży. Ale biorę acard i kwas foliowy 5 mg, więc ilość mam podobną jak Ty
No to faktycznie mało czasu. Dzięki za informację. Nie myślałam o nich ale może faktycznie warto.@Gotica przemyśl sprawę. Prywatnie są kolejki i trochę się czeka, a badanie wykonuje się tylko między 11t0d a 13t6d
Ja też niby nie dopiero po 35 A mam 31. Na NFZ u lekarza na początku byłam i to był ostatni raz. Masakra tak samo jak sprzęt przynajmniej u mnie. Kurczę może ja też się zapisze. Mam jeszcze chwilę.