reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dobrze, że wizyta już w poniedziałek:) ja mam jutro i się trochę denerwuję czy wszystko ok. Ostatnim razem było serduszko, ale różnica w tygodniach pomiędzy maluchem a pęcherzykiem:( mam nadzieję, że się wyrównało.

reklama
Hej jestem tu nowa. Mam termin na 4 września 2018. Mam na imię Gosia i mam 29 lat. Od dwóch tygodni walcze z grypą i zatokami. Może jakieś porady od was na złagodzenie zapalenia zatok bo wiadomo lekarstw nie można brać

Hej jestem tu nowa. Mam termin na 4 września 2018. Mam na imię Gosia i mam 29 lat. Od dwóch tygodni walcze z grypą i zatokami. Może jakieś porady od was na złagodzenie zapalenia zatok bo wiadomo lekarstw nie można brać

Hejka! Witam serdecznie w naszym gronie. Jak trzyma cie juz tak dlugo to przejdz sie do lekarza a on ci cos przepisze bezpiecznego w ciazy.

Ja wlasnie siedze u poloznej, pierwszy raz

Hej mam na imię Kasia mam 31 lat. Termin na 20.09.2018. Jutro będzie 9 tydzień. :-) o maleństwo staraliśmy się 5 lat. Pytanie do was mamusie. Brałyście razem duphaston, luteine i jeszcze nospe. Nie licząc witamin to spora ilość się robi :-)

@gogo113 witamy:) dziewczyny mówiły, że w ciąży na zatoki Sinupred. Ale jeśli cię długo trzyma to lepiej iść do lekarza, który przepisze jakieś bezpieczne leki, ponieważ długotrwała choroba może wpłynąć na dziecko.

@Gotica witamy :) ja biorę tylko witaminy i Luteinę oraz leki na tarczycę. Jakoś wytrzymuję bez przeciwbólowych :)

@gogo113 witamy:) dziewczyny mówiły, że w ciąży na zatoki Sinupred. Ale jeśli cię długo trzyma to lepiej iść do lekarza, który przepisze jakieś bezpieczne leki, ponieważ długotrwała choroba może wpłynąć na dziecko.

@Gotica witamy :) ja biorę tylko witaminy i Luteinę oraz leki na tarczycę. Jakoś wytrzymuję bez przeciwbólowych :)

Ja już chyba w paranoję jakaś wpadam. Na samym początku plemienia miałam i cały czas o tym myślę i się boję. Tym bardziej że tyle czasu się staraliśmy

reklama
Do góry