reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ten bałagan to jest w jakiej formie? Ubrania zabawki śmieci?

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
No moja już ma czysto a było wszystko ,trochę pogadałam powspominalam jak ja to robilam kiedyś. Wlączyłam muzykę i każdy wziął się za swój robotę ...oczewiscie ja też musiałam się zmotywować .......jeszcze rozwiesić pranie i gotowe można czekać na męża aż wruci z pracy;)

Hej dziewczyny ;)
Vo do sprzątania to u mnie tez dziś młyn.....13 latce świat się zawalił bo wyłączyłam wffi i w ogóle niszczymy jej życie etc...... światopogląd się zmienił po tym jak usłyszała ze jak nie posprząta to nie jedzie wieczorem do koleżanki robić projekt wiec niby działa ;) ( w czasie gdy po akcji była na treningu koleżanki mama do mnie dzwoniła w tej sprawie a ze młody słyszał to jej od razu powiedział ;) a młody ..... No coz dziś wie ze neta nie ma za karę i ma sprzątać ale twierdzi ze ma czas.... uprzedziłam go tylko ze jak nie posprząta to jutro tez ma bana....;)

No dziewczyny dziś pierwszy raz zawitały do mnie wymioty, w południe. W najbliższej łazience na miescie puscilam pawia sporo razy. Zbierało się od 2-3dni i nareszcie. Ulzylo uffff
Dobrze ze maz zaproponował pójście do najbliższej lazienki bo ja wyjelam torebkę foliowa i szykowalam się do niej :p
Myslalam że jak do tej pory było bez wymiotów to będzie tak dalej ale jednak nie. Tak czy siak ogromnie mi ulzylo.

Ja od wczoraj walczę z migreną [emoji21] aż mi niedobrze. Ani Amol na skronie nie pomaga, ani zimne okłady. W nocy jakoś zasnęłam i trochę mi ulżyło, ale rano znowu wróciło. Ciśnienie ok. Ostatecznie leżę w łóżku, wzięłam paracetamol 500mg. Mam nadzieję, że cokolwiek da, bo przed ciążą brałam silniejsze leki [emoji31]

8599sek27f3kxupf.png

reklama
Do góry