reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Bez przesady;-) ;). Ile razy można powtarzać to samo? To już się nudne robi. Jak ktoś wpada i czyta tylko ostatnie 5 postów to nic dziwnego, że ciągle padają te same pytania. Może takie wydrukowane wpadnie w oko tym co tylko przewijają w dół;-) ;). Ewarut kilka razy już pisała, że nie odpowiada na privy z prośbą o dopisanie, tylko zapisuje sobie niki i przesyła dalej.
Ja wiem, że ciążowe zgąbczenie mózgu :-p ale serio, trzeba się trochę ogarnąć ;-) ;)
Przeciez nikt nie ma do nikogo pretensji, ja pytałam na forum tylko dlatego że @Ewarut pisala ze linki będą wczoraj do wieczora dla wszystkich, wiec jak ktoś nie dostal to zwyczajnie myśli sobie ze został przypadkiem pominięty (moze przez literowke?) i się przypomina, wiec nie ma potrzeby posadzac kogos o zgąbczenie mózgu i nieogarnięcie.. :(

reklama
Hej :) Dziś sama z córcią walczę. Mąż w pracy. Mam 3 dni do wizyty, i cały czas się zastanawiam czy to małe dzieciątko żyje i czy rośnie i czy w ogóle jest....Nic mnie nie boli nie mam krwawienia... ale złe doświadczenia niestety tak już skrzywiły psychikę :(

czy myslicie ze moge zapryskac sobie dentoseptem A mini-takim dla dzieci-odeszlo mi dziaslo w jednym miejscu od zeba i drazni bo ciagle zaczepiam......

Hej :) Dziś sama z córcią walczę. Mąż w pracy. Mam 3 dni do wizyty, i cały czas się zastanawiam czy to małe dzieciątko żyje i czy rośnie i czy w ogóle jest....Nic mnie nie boli nie mam krwawienia... ale złe doświadczenia niestety tak już skrzywiły psychikę :(
Czasami brak objawów to najlepszy objaw :) nie martw się na zapas, bo dzieciąko wyczuwa twoje emocje :)

8599sek28f1mflek.png

Mdłości, mdlosci... Zjadłam dzisiaj tylko kromkę chleba z masłem i teraz stoję nad poważna decyzja, czy zjeść obiad, czy odpadam. Nie wymiotuje, ale cały czas mi niedobrze.
Oj wychodzą nam humorki ciążowe :) nie ma co się podpalać, dziewczyny, bo jedna ma gorsza chwilę, burknie i juz reszta się zaraża :)
Dziewczyny macie zaparcia? Jak sobie radzicie? Ja na razie duża ilością Wit C, ale i tak zaparcia zwyciężają. Ostatnio w chwili rozpaczy zezarlam paczkę moreli i popilam woda z kwasem askorbinowym - oczywiście pożałowałam, ale przynajmniej byłam lżejsza o 5 kg :p więc macie jakieś patenty?

Mdłości, mdlosci... Zjadłam dzisiaj tylko kromkę chleba z masłem i teraz stoję nad poważna decyzja, czy zjeść obiad, czy odpadam. Nie wymiotuje, ale cały czas mi niedobrze.
Oj wychodzą nam humorki ciążowe :) nie ma co się podpalać, dziewczyny, bo jedna ma gorsza chwilę, burknie i juz reszta się zaraża :)
Dziewczyny macie zaparcia? Jak sobie radzicie? Ja na razie duża ilością Wit C, ale i tak zaparcia zwyciężają. Ostatnio w chwili rozpaczy zezarlam paczkę moreli i popilam woda z kwasem askorbinowym - oczywiście pożałowałam, ale przynajmniej byłam lżejsza o 5 kg [emoji14] więc macie jakieś patenty?
Śliwki :) kompot ze śliwek lub suszone :) też mam zaparcia, ale tylko czasem mnie brzuch boli

8599sek28f1mflek.png

reklama
Do góry