reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny, help! Co wiele glow to nie jedna.
Prezent dla dziewczyny na 30 urodziny?
Zupełnie nie mam pomysłu.
Jaki budżet?

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Ja poszalałam [emoji23] zamówiłam na wieczór sushi [emoji23] oczywiście specjalne dla kobiet w ciąży :) pieczone i robione innymi nożami :)
Dla tych co z Warszawy to polecam sushi Wola tam maja takie zestawy :) testowane już przez koleżanki aż mi ślina ucieka a cały tydzień tylko na bułce [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiesz straszne dla mnie jest to, ze staram się o dziecko około 2 lat, a oni mi mówią o selekcji naturalnej. Wiem, ze to natura i wogole, ale ja poprostu uwazam, ze w Polsce dbaja lepiej o kobiety ciężarne.
To właśnie nie jest kwestia dbania czy nie dbania. Kwestia podejścia. A jak Angielki się na to zapatrują?
Ja też bym oszalała do 12 Tc. Ale no niestety natura.
No własnie rozmawiałam ze swoim lekarzem i mówi ,że delikatnie za wysokie ,ale mam spokojnie dotrwać do czwartku do wizyty i pomyślimy. Powiedział ,że nie jest to wynik bardzo zły.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że powinnaś być na lekach. A przed ciążą wynik był ok? Jeśli gin Ci nie wypisze, to endo będzie konieczny.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To właśnie nie jest kwestia dbania czy nie dbania. Kwestia podejścia. A jak Angielki się na to zapatrują?
Ja też bym oszalała do 12 Tc. Ale no niestety natura.

Myślę, że powinnaś być na lekach. A przed ciążą wynik był ok? Jeśli gin Ci nie wypisze, to endo będzie konieczny.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie badałam wcześniej TSH.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry