A jakie uzywasz? nigdy nie farbowalam szamponem))Szampon to dobry pomysł. Mi np. lepiej się chyba te szampony trzymają niż farby [emoji16]
reklama
Ewarut
Fanka BB :)
No własnie rozmawiałam ze swoim lekarzem i mówi ,że delikatnie za wysokie ,ale mam spokojnie dotrwać do czwartku do wizyty i pomyślimy. Powiedział ,że nie jest to wynik bardzo zły.Możliwe. W ciąży TSH lubi też skakać, więc trzeba skonsultować.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Pinka89
Zaciekawiona BB
Plamień nie mam, bol brzucha jak na okres czasem. Chociaz za kazdym razem jak idę do toalety mam duszę na ramieniu czy przypadkiem nie ma zadnej kropli krwi.Jeżeli nie masz plamień to raczej spokojnie ,mnie dziś też pobolewa krzyż myślę że to ta zmienna pogoda trzeba myśleć pozytywnie ,chociaż zemnie niezła panikara
Oj już dawno nie malowałam szczerze powiem. Robię to raz na jakiś czas, jak właśnie siwe włosy już wyjdą najlepiej iść do drogerii i poczytać trochę składy, bo to, że na opakowaniu napiszą, że bez amoniaku, nie znaczy, że tak naprawdę jest.A jakie uzywasz? nigdy nie farbowalam szamponem))
No to najważniejsze możliwe, że za tydzień czy dwa będzie zupełnie inny, ho w ciąży szybko się zmienia.No własnie rozmawiałam ze swoim lekarzem i mówi ,że delikatnie za wysokie ,ale mam spokojnie dotrwać do czwartku do wizyty i pomyślimy. Powiedział ,że nie jest to wynik bardzo zły.
Oj już dawno nie malowałam szczerze powiem. Robię to raz na jakiś czas, jak właśnie siwe włosy już wyjdą najlepiej iść do drogerii i poczytać trochę składy, bo to, że na opakowaniu napiszą, że bez amoniaku, nie znaczy, że tak naprawdę jest.
chyba jutro sie wybiore dzieki
Czasem te tańsze są lepsze [emoji14]chyba jutro sie wybiore dzieki
Ewarut
Wizytę mam w czwartek więc może warto zrobić drugie np we wtorek? I pójść że swieższym wynikiemNo to najważniejsze możliwe, że za tydzień czy dwa będzie zupełnie inny, ho w ciąży szybko się zmienia.
Ja bym poczekała, co lekarz doradziWizytę mam w czwartek więc może warto zrobić drugie np we wtorek? I pójść że swieższym wynikiem
reklama
Ewarut
Ok [emoji2]Ja bym poczekała, co lekarz doradzi