reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Cześć @Magada***, oczywiście, że możesz dołączyć. Rozgość się tu u nas [emoji846].

Gratuluję kreseczek, wspaniała niespodzianka dla Was [emoji106][emoji119].

Bardzo mi przykro z powodu śmierci córeczki, nie wyobrażam sobie takiej tragedii. Podziwiam Cię za siłę! [emoji8]

Żeby ta ciąża była dla Ciebie spokojna, zdrowa, bezpieczna i żebyś za 8 miesięcy tuliła swoje płaczące dzieciątko [emoji173]️.

@Beenka bądź ostrożna z tymi prenatalnymi. Moja szwagierka robiła i wyszło jej że dziecko z dużym prawdopodobieństwem będzie miało zespół Downa. Potem musiała powtórzyć badanie, żeby była więkasza pewność. Czekała tydzień na wyniki!. Dziś ma pięknego zdrowego syna, ale ten tydzień miała wycięty z życia.

@Beenka bądź ostrożna z tymi prenatalnymi. Moja szwagierka robiła i wyszło jej że dziecko z dużym prawdopodobieństwem będzie miało zespół Downa. Potem musiała powtórzyć badanie, żeby była więkasza pewność. Czekała tydzień na wyniki!. Dziś ma pięknego zdrowego syna, ale ten tydzień miała wycięty z życia.

Przygotowuję się psychicznie na to, najpewniej będę miała podwyższone ryzyko. Mój wiek + mam w rodzinie dziecko z zespołem Downa. Rozważam też amniopunkcję lub NIFTY. Muszę jeszcze się wyedukować w tych tematach i pogadać z lekarzem zanim podejmiemy jakąś decyzję.

reklama
Do góry