Aleczka
Fanka BB :)
❤Dziękuję [emoji173]️. A ja za Twoją! [emoji256].
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
❤Dziękuję [emoji173]️. A ja za Twoją! [emoji256].
Ale dziewczyny się rozpisalyscie ale to dobrze bo miałam co nadrobić z herbatka i bułka z mielonym @Ewarut tego preglife nie mam nie wiem może nie ma na iphon albo w Ie go nie mam. Wiek ciazy niby 5 tygodni tylko jedna mi pokazuje 6 przy podaniu tych samych danych.
Witam nowe mamusie i ciesze się ze nasze forum rośnie w sile co do badań to tez się troszkę martwię czy nie robić bo mam już 35 lat ze niby z wiekiem większe zagrożenie ale z drugiej strony mysle ze niepotrzebnie się martwimy.... kwas foliowy jadłam Ok 2 mc przed ciąża wiec mysle ze to dobrze. Martwię się tylko ze teraz te 8 tygodni będę w takim zawieszeniu bo ani badań ani scanow..... No ale takie podejście maja a mysle ze jak by nie daj Boże coś się zle działo to organizm mi da o tym znać
StarAnia ja jestem na eutyroxie, mam niedoczynność. Najpóźniej do 6tc powinnaś zrobić tsh i w razie potrzeby zmienić dawkę. Możesz sama sobie podnieść. Ale nic bez badań. No chyba, że znasz na tyle swój organizm, że wiesz kiedy tsh Ci rośnie. Ja już robiłam, na razie bez zmian. A i ginekolog też powinien dać skierowanie w pierwszym trymestrze.
Lena Haha dobry lekarz z tymi cyklami. Od tego jest obserwacja
Ja mam córkę 3.5 i synka 14 miesięcy. Synka karmię regularnie, córka czasami też przychodzi. Cycki bolą, oj bolą... W ciąży z synkiem płakałam po nocach, ostatecznie zostawiłam dzienne karmienia i do 20 Tc karmiłam regularnie i później do końca ciąży nieregularnie. Zarodek zawsze będzie postawiony przez Twój organizm na pierwszym miejscu.
Czekam na wyniki bety. Za mną też ciąża biochemiczna, strasznie się boję powtórki. Mimo, iż nie planowałam tej ciąży. Testy już są ciemniejsze. Dziś mam dopiero 33 dzień cyklu, mniej więcej czas spodziewanej miesiączki. I niestety do 25.01. Czyli pierwszego usg będę w ciągłym stresie... Chyba muszę kupić melise [emoji14]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz zabierac mi przyjemność=D od 47godzin jestem w ciąży a ty już=) jeszcze mam duze szanse dołączyć=PGratuluję Dziewczyny, działajcie prężnie [emoji122].
A czy któraś dziewczyna byłaby chętna na zrobienie tabelki wrześniówek? [emoji16]
Na moją córke udawanie płaczu działa jak najlepsze rozśmieszanie ma 21 miesięcy i w sumie nadal by jadła "cici" ale od ok 2 tyg nie mam już pokarmu Nadal w nocy się budzi i woła "mami cici" aż mi przykro ale dobrze że tak się stało bo nie wiem jakbym ją oduczyła gdybym miała pokarm