Ewarut
Fanka BB :)
To norma. Większość z Nas tak ma.Spała bym cały czas hehe
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To norma. Większość z Nas tak ma.Spała bym cały czas hehe
Dziwi mnie to. Na własna rękę robiłam betę i nawet chcialam lekarzowi pokazac to stwierdzil ze nie ma potrzeby, jak sa II kreseczki to jest ciaza. A jak bym bety nie sprawdzila sobie to skad wie ze ciaza? Moze jakas inna anomalia... Wiadomo ze to rzqdko ale roznie bywa@Brrrownie doskonale cie rozumiem ..... tak długo czekac masakra, tylko tu gdzie mieszkam to normalne sprawdzają około 12-14 tygodnia a jak by coś się złego działo to reagują dopiero po 20 tc ( miałam tak z synkiem ze zaczelam plamić to do Pl musiałam lecieć)
@Lena1989 witaj i powodzenia jutro
@Ewarut zdrowka życzę .... mnie jeszce kaszel meczy ale na szczęście dzieciaki już zdrowe tylko ja z mężem kaszlemy
@StarAnia super i trzymam mocno kciuki żebyś jutro usłyszała już serduszko
@Dee_ i @Ewarut z jakich aplikacji korzystacie ? Mi 2 pokazują tak samo a jedna tez tydzień wyzej
Ja miałam 2.01 betę 181!! To chyba ja się powinnam zacząć martwićKurczę jak Was czytam to zaczynam się martwic, że moja beta jest za niska 860
Ja leczę, obecnie biorę Euthyrox 137. W trakcie poprzedniej ciąży doszłam do dawki 200 a startowałam od dawki 75. Co miesiąc robiłam bądanie ft4 i na jego podstawie miałam zwiększaną dawkę przez endokrynologa. A i dostałam jeszcze jodid 100.A mam pytanie, czy któraś z Was leczy się na Hashimoto/niedoczynność tarczycy? Nie wiem co z dawka hormonów, do endo dostanę się najwcześniej za tydzień, a z tego co czytałam, większość lekarzy zwiększa dawkę zaraz po wykryciu ciąży.
Ja robiłam 2 dni. A kiedy robiłaś betę?Ja test robiłam cztery dni przed @ szybko dzidziu dał o sobie znać
Nie potrafię Ci odpowiedzieć. Gdy tylko dowiedziałam się o ciąży zaczęłam brać femibion "0". Na wizycie lekarz zapytał czy biorę kwas foliowy i luteinę. Odp. Że kwas owszem luteiny nie brałam. Gin stwierdził że przepisze większą dawkę kwasu no i luteinę.@Brrrownie, ja rano biorę multi Femibion (0,4 kwasu foliowego), a wieczorem po ok. 12h - Folactivin (0,4).
@Aleczka, 5mg? To strasznie dużo. Dlaczego tak?