reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@bellina ja okolic Plac Grunwaldzki :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O to właśnie w tym miesiącu uruchomili ode mnie do Ciebie autobus [emoji23] jestem z Lipy Piotrowskiej. Koniec świata :)

Gosia miałam właśnie pytać, do którego szpitala uderzasz.
Ja dwa razy rodziłam na Kamieńskiego i tam mam najbliżej w razie czego.
Daj znać koniecznie, bo się tu o Ciebie martwimy.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O to właśnie w tym miesiącu uruchomili ode mnie do Ciebie autobus [emoji23] jestem z Lipy Piotrowskiej. Koniec świata :)

Gosia miałam właśnie pytać, do którego szpitala uderzasz.
Ja dwa razy rodziłam na Kamieńskiego i tam mam najbliżej w razie czego.
Daj znać koniecznie, bo się tu o Ciebie martwimy.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Na kamienskiego mialam operacje na usuniecie lewego jajnika w listopadzie..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No dziewuszki. Niestety ciaza zatrzymala sie na 6w5d. Jutro zabieg.
Ale za Was kochane trzymam mocno kciuki zeby wam sie udalo :-* Dbajcie o siebie i wasze fasoleczki :-)
Boże!!!współczuję Ci bardzo.ile Ty masz dziewczyno w sobie siły..zwykła kolejna kontrola czy coś Cię zaniepokoiło???plamienia,krwawienie,bóle?

c55f0dw4ay49a7ki.png

@ netka bardzo mi przykro z powodu smutnych wiadomości od Ciebie. Przytulam mocno.
@ew18elina511 Ciebie tez mocno przytulam. "Przykro mi" brzmi tak banalnie, ale na prawdę tak jest:frown:
@gosia wciąż mam nadzieję, że dacie radę i skończy się happy endem:sorry2:

Czekam dalej... ale juz
Nawet temperature mam pod 38 wiec to raczej dobrze nie swiadczy [emoji22] ja zawsze jezdzilam na brochow i zawsze tam lezalam, ale juz raz tam bylam, wiec stwierdzilam ze na mnie nakrzycza :/

Gosia - trzymaj się!

Dla zmiany tematu - zgubiłam L4, które dostałam ze względu na chorobę Szymka. Jestem bardzo zdolna ;) Mam nadzieję, że w przychodni nie będą kręcić nosem i wystawią duplikat czy coś takiego.

Czekam dalej... ale juz
Nawet temperature mam pod 38 wiec to raczej dobrze nie swiadczy [emoji22] ja zawsze jezdzilam na brochow i zawsze tam lezalam, ale juz raz tam bylam, wiec stwierdzilam ze na mnie nakrzycza :/

Gosiu dawaj znac co i jak! Trzymam kciuki bardzo mocno!

Boże!!!współczuję Ci bardzo.ile Ty masz dziewczyno w sobie siły..zwykła kolejna kontrola czy coś Cię zaniepokoiło???plamienia,krwawienie,bóle?

c55f0dw4ay49a7ki.png
W poniedzialek byla zwykla kontrol i uslyszalam ze nic sie przez tydzien nie zmienilo. Dlatego tez wybralam sie prywatnie do ginekologa do bialegostoku no i niestety potwierdzilo sie. Jutro zabieg. A i przy okazji dowiedzialam sie ze mam nadżerke

reklama
Do góry