Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo dobrze że o to pytasz.. bo mi dziś powiedzieli u gp że w 16tc jest szczepionka ale nie wiem na co..:/ ja na grypę się szczepic nie będę bo zawsze jak się szczepilam to byłam chora.. może ewentualnie na koklusz bo parę lat wstecz była jakaś mega epidemia w ukDziewczyny mam pytanie czy w Polsce zaleca się ciężarnym szczepionki np. na grype czy ksztusiec w trakcie ciąży? Czy któraś z was brała taką szczepionkę? Bo w UK się zaleca no i nie wiem czy powinnam się zgodzić.
Jak znajdę to Ci podeślę.. ponoć bardzo dużo kobiet w ciąży i niemowlaków do miesiąca po urodzeniu zmarlo@seremida dziękuję za artykuł - poczytałam, ale nie wiem czy to rozwiało moje wątpliwości. Ze szczepionki na grypę chyba jednak zrezygnuję, ale waham się co do tej na ksztusiec. Muszę to jeszcze przemyśleć. Wszelkie rady mile widziane
@Kkk88 o tej epidemi w UK nie słyszałam. Pewnie dlatego tak je zalecaja.
Ja mam w 12t 4 dzień wg omDziewczyny, w jakim terminie ciąży wypada Wam usg prenatalne?
Mi wypada na 12t4d wg OM/13t5d wg usg. Nie za późno?
To ja też poproszę link, bo moja GP dała mi paczkę na 3 trymestr, a bardziej mi by się przydała na pierwszy [emoji16]Tak ale to była wizyta u mojego nowego gp więc pielęgniarką mi dała. Wizytę u położnej mam dopiero 10.03. Jak chcesz to mogę Ci wysłać na priv linka skąd to wysyłają bo można to samemu sobie ogarnąć,)