reklama
karlajn93
Początkująca w BB
Mimi1612 do Mimi93 było pytanie o zamieszkanie
Ach to zbieg nicków
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem z Wrocławia
Nie wiedzialam ze taki sam nick, a mozna zmienic nick?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Fanka BB :)
Dbaj o Was i uważajcie na siebie .@Ewarut miło mi że pytasz.staram się nie przemęczać.do pracy chodzę.narazie o l4nie myślę.apetyt mam niestety dość spory.
U mnie apetyt też dopisuje [emoji2] Ale to dobrze.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam nadciśnienie od poprzedniej ciąży. teraz na lekach mam pomiary między 150/90 a 130/80. W styczniu miałam już 3 razy podnoszoną dawkę leków.Dziewczyny jak u was z ciśnieniem u mie dziś 140/ 90 martwie się troche za wysokie
Jeżeli to jest tylko jednorazowy odczyt to nie masz się czym martwić. Jeśli będzie się powtarzać to dostaniesz leki i będziesz pod ścisłą kontrolą. Poprzednią ciążę przeszłam beż większych problemów więc i teraz mam nadzieję na podobny przebieg. Musisz być dobrej myśli .
@netka. przykro mi Trzymam kciuki żeby chociaż ta jedna kropeczka z tobą została.
@Alkihisa odpoczywaj dużo i dbaj o siebie
Jejkuuuu zjadła bym takiego gofra! I ciacho z kremem, i z karmelem w polewie czekoladowej i z czekoladową kruszonką
Ewarut
Moje ciśnienie dzisiejsze 70/50Ja mam nadciśnienie od poprzedniej ciąży. teraz na lekach mam pomiary między 150/90 a 130/80. W styczniu miałam już 3 razy podnoszoną dawkę leków.
Jeżeli to jest tylko jednorazowy odczyt to nie masz się czym martwić. Jeśli będzie się powtarzać to dostaniesz leki i będziesz pod ścisłą kontrolą. Poprzednią ciążę przeszłam beż większych problemów więc i teraz mam nadzieję na podobny przebieg. Musisz być dobrej myśli .
@netka. przykro mi Trzymam kciuki żeby chociaż ta jedna kropeczka z tobą została.
@Alkihisa odpoczywaj dużo i dbaj o siebie
Jejkuuuu zjadła bym takiego gofra! I ciacho z kremem, i z karmelem w polewie czekoladowej i z czekoladową kruszonką
Ewarut
Ja bym stawiała ,że to macica się rozciąga u mnie są takie kłucia w pierwszej ciąży lekarz mi mówił że tak jest przy rozciąganiu macicy.ehh zaczynam sie martwic. Nie jest to ból tylko takie zakłucie mkcniejsze i zaraz przechodzi.
monika2018
Zaciekawiona BB
czyli sie nie martwić?chyba do puki nie ma plamień to jest ok i faktycznie tak może być. Dzieki za odpowiedzJa bym stawiała ,że to macica się rozciąga u mnie są takie kłucia w pierwszej ciąży lekarz mi mówił że tak jest przy rozciąganiu macicy.
Ewarut
Spokojnie . Po prostu połóż się na chwilę i odpocznij jeśli masz możliwość. I nic się nie martw.czyli sie nie martwić?chyba do puki nie ma plamień to jest ok i faktycznie tak może być. Dzieki za odpowiedz
reklama
Wiolka1989