Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno ci odpisze, jak tylko pojawi się na forumCzy mogę prosić o dodanie do grupy zamkniętej?
Pisałam do Ewyrut, ale bez odpowiedzi.
Ziemniaczki w wersji purre, tradycyjny kotlecior mielony i jeszcze bardziej tradycyjna mizeria [emoji16][emoji16][emoji16]Dziewczyny co macie dziś na obiad bo u mnie brak weny. Ogólnie mam smaka na coś ale nie mam pojęcia co to jest
https://www.suwaczki.com/tickers/oar890bvr8l0xucm.png
Nienawidze Cie za ta mizerie. Chce mizerie. Bardzo!Ziemniaczki w wersji purre, tradycyjny kotlecior mielony i jeszcze bardziej tradycyjna mizeria [emoji16][emoji16][emoji16]
To dobry znak ja miałam OM 30.11, a na ost wizycie lekarz wyczuł badaniem palpacyjnym powiększoną macicęWitam! właśnie dzisiaj byłam u ginekologa i lekarz mnie zbadał i mówił że może to ciąża więc dał mi skierowanie na pobieraniu krwi beta, i jutro wynik .
I no ostatnia miesiączka to 29 listopada 2017.