reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Lekarze jak lekarze ale moja ciotka była zapisać swoje dziecko do żłobka i oczywiście miejsce dopiero na przyszły rok ale była z nią kobieta w 7mc która zapisywana swoje jeszcze nienarodzone dziecko od 1rż...:eek:

Chyba w tych tygodniach u nas tak się dzieje :/
Ja rozważam zamowienie dobrej zupki i frytki z restauracji ale musiałabym zapłacić 12zl za dowóz :/
Frytki [emoji7]

8599sek27f3kxupf.png

Frytki [emoji7]

8599sek27f3kxupf.png
Ja to schudłam..teraz w ciuchach i 0o śniadaniu u lekarza wazylam 62.. co zjem to mi niedobrze więc nie jem..Ale ochotę to mam na wszystko.. frytki przede wszystkim ! :rofl::rofl: i pomidorową..
Ps. Dziewczyny z uk. Właśnie wracam od gp..taka oto paczka na mnie czekała.. czy wiecie co za szczepienie nas czeka w 16tc?

Załączniki

• received_10210853559150579.jpeg
    received_10210853559150579.jpeg
    222,3 KB · Wyświetleń: 101
Lekarze jak lekarze ale moja ciotka była zapisać swoje dziecko do żłobka i oczywiście miejsce dopiero na przyszły rok ale była z nią kobieta w 7mc która zapisywana swoje jeszcze nienarodzone dziecko od 1rż...:eek:

Rezerwowaliśmy ostatnio miejsce w lokalu na Komunię syna. Przyszła niedawno do nich ciężarna zarezerwować lokal na Chrzest! :blink:
Sama z resztą w ciąży z synem pytałam o sytuację z miejscem w żłobku. Panie oczywiście nie wiedziały, ze dziecka jeszcze nie ma. :cool2:
Dwa lata później został przyjęty bez wcześniejszych zapisów. Ilość chętnych w między czasie spadła. :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry