reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witam środowo :) ja dzis na 17 do lekarza po zwolnienie nie daje rady zwlec sie pracy wmiotuje od 8/9 do 14 .... potem znów Ok 22 jestem zombiee trup

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No jasne, co będziesz się męczyć :)

8599sek2wk0jca0m.png

Ja wczoraj zaczęłam wymiotować po 22 i tak do 24 dzisiaj wstałam zjadłam tylko banana i dalej kibelek, chyba muszę iść szybciej do lekarza bo puściła mi się krew z nosa

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dalej bez mdłości, za latam co 5 minut na siku

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ooo super Seremida. A pracujesz czy na l4 jesteś?

Do lekarza to w sumie w każdej chwili mogę iść, taki plus tego zawodu ale teraz jestem do końca tygodnia w domu z moimi chlopcami bo chorzy więc pewnie w przyszłym tygodniu już pójdę. Chciałabym juz wiedzieć czy jest wszystko ok.
Dziś rano pierwszy raz odpadły mnie wymioty, poza tym senność i bolące brodawki. I co raz klocia i pobolewania w dole brzucha raz po jednej raz po drugiej stronie.

Do góry