Wiolka1989
Fanka BB :)
Ja krupnik i spaghetti najchetniej to bym się tylko w kfc stolowala i innych fast foodach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przestałam chodzić gdziekolwiek na skierowanie do endokrynologa szczególnieAaach dziewczyny!
Mam dosc przychodni!
Poszlam dzis do endokrynologa sie zarejestrowac ze skierowaniem na cito. Skierowanie z 11.01, nie bylam wczesniej, bo mnie rozłożyło i nie bylam w stanie. I tak oto podzialy sie rzeczy nastepujace:
Po półgodzinnym sterczeniu w kolejce, dowiedzialam sie, ze skierowanie za stare - nie przyjma mnie, chyba, ze chcę termin na koniec grudnia. No miodzio. No to przez pol miasta do mojej lekarki, zeby date zmienila na skierowaniu i spowrotem. Znowu pol godziny w kolejce. A, no skoro mam juz skierowanie, to mam czekac do 13 30, az przyjdzie lekarka i wtedy ona ZWERYFIKUJE moje skierowanie (czy aby na pewno pilne) i będę mogla ustalic termin. Jestem zla, jest mi slabo, ludzie śmierdzą, co czuje nawet przez moj zatkany nos. Na dodatek hormony mi szwankuja, bo chce mi sie plakac. Grrrrr
No należy sie do 7 dni, ale najpierw lekarz musi zweryfikowac skierowanie (wtf?!). Caly dzien w D... Obiadu w domu tez nie bedzie, bo nie mam jak zrobic :/Starania lipa...
A w ciąży endo się nie należy szybciej? Bo tak mnie się coś kojarzy.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno wizytę powinni ustalić w ciągu tygodnia kobiecie ciężarnej. By trzeba było poszukać na to "paragrafu"Starania lipa...
A w ciąży endo się nie należy szybciej? Bo tak mnie się coś kojarzy.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nie chodze, ale w ciazy nie stac mnie jeszcze na endo co 3 tygodnie prywatnie :/Ja przestałam chodzić gdziekolwiek na skierowanie do endokrynologa szczególnie