reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny.
Pamiętacie jak ostatnio mówiłam że mam jeden stanik, który jest w stanie ogarnąć moje piersi?
No cóż. Dzisiaj się w niego nie zmieściłam [emoji33]
Nie pomogło nawet wezwanie posiłków, ze 2 cm brakuje jak nic [emoji1] Już miałam na żądanie brać bo bez stanika nie wyjde przecież [emoji1] w końcu jakiś relikt z szuflady wyciągnęłam. Ale nie ma opcji - trzeba bedzie ruszyć na zakupy ;)

reklama
Dzień dobry :)
ja w stanik jeszcze się mieszczę ale gorzej ze spodniami. Wszystkie zapinane i mnie uwierają więc jadę na zakupy :)

w5wqzbmhtbjgomj7.png

Hej dziewczyny. Zaczynam przyzwyczajać się do L4 bo dopiero wstaje z łóżka ;-) ja już kupiłam masełka Palmers, oddzielne do biustu, oddzielne do brzuszka ale go póki co jeszcze nie używam. Asiu wiesz że te komentarze to zazdrość i zwyczajne zgorzknienie? Nie przejmuj się, tak właśnie miało być i założę się, że znajdziesz lepszą pracę niż ta w sklepie.

Ja odkąd się obudziłam myślę o tym dlaczego nie boli mnie brzuch i dlaczego nie mam jeszcze mdłości... Wiem, że to głupie ale dopiero w sobotę mam kolejną wizytę u swojego lekarza i oczywiście się trochę denerwuje [emoji52]

gannvfxm7rdcfbwj.png

Cześć. Podczytuje Was od kilku dni, i chciałabym dołączyć :) Mam na imię Karolina i w marcu skończę 29 lat. Mam córcię, która ma prawie 4 lata. OM miałam 17 grudnia. 16 stycznia byłam u gina, ale jeszcze nic w sumie nie było widać tylko ciałko żółte około 5 cm. Następną wizytę mam 6 lutego. Bardzo się stresuje, bo straciłam 3 ciążę. Teraz nic się nie dzieje, czasem lekkie pobolewanie podbrzusza, i mega bolesne piersi. Zero mdłości i wymiotów. Także witam Was Wszystkie :)
Witaj. Ja jestem po 2 stratach...myśl pozytywnie i głowa do góry...U mnie też jak narazie spokojnie przechodzi wszystko...musimy być dobrej myśli...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety dziewczyny ja po poniedzialkowej wizucie nie mam powodow do radosci. Dostalam skierowanie do szpitala na zabieg. Ale nie poddaje sie. Jutro na 16:30 mam prywatna wizyte. Niby ciaza nie urosla przez tydzien - zostala na 6w5d. Ale gdy zapytalam pania doktor o serduszko - ktorego tydzien temu nie bylo wcale - to odpowiedziala ze cos tam jest ale teraz nie bd sie domyslac cp to. Boze moze jest jakas jeszcze szansa :-(
Nie poddawaj się...skonsultuj z innym lekarzem...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) Jak samopoczucie w ten ostatni dzień stycznia [emoji16]? Jeszcze tylko luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień i... [emoji16][emoji3][emoji16][emoji3]

Ja dzisiaj mam kiepski dzień. Od rana mega mdłości, dwa rzuty w objęcia kibela, ale dałam radę zaprowadzić młodego do przedszkola. Za niedługo gorsze zadanie, budzenie starego :/.

Staniki? Wrocilam do tych przed schudnieciem. Ale i tak wolę sportowe. W spodnie jeszcze się mieszcze, ale na wiosnę leginsy, jeginsy pójdą w ruch.

Gosia, co u Ciebie? Jak sytuacja?

Asia, weź się nie przejmuj. Powiedz, że no trudno, trzeba się umieć ustawić w życiu. Niech spadają!

Nie pamiętam która z Was [emoji13], ale powiedz siostrze, że jedyne g*wno z jakim musi się babrac to jej mądrość i głupie teksty.

Hej. Ja dzisiaj się źle czuje. Wczoraj na wieczór bolała mnie głowa, przylozylam nawilzony ręcznik i trochę lżej. Rano znów bolała glowa tylko z tyłu, z innego powodu, spałam na krzywo ułożonej poduszce. Stwierdziłam poprawie poduszki i pójdę spać daleh, poskutkowalo. Ale z kolei teraz przyszedł ból brzucha i siedzę z wiaderkiem.I myślę czy wywołać wymioty bo mi niedobrze.
Maskara:/

reklama
Do góry