reklama
Brrrownie
Fanka BB :)
Jestem zła, bo nigdy u niego nie bylo problemów z jakimiś dodadkowymi badaniami czy coś... Od lutego bedzie mnie obowiązywał pakiet medyczny w pracy, a za tydzień - dwa przejdę się prywatnie zrobić to pierwsze kontrolne uag, bo przecież nie będę z tym czekać do 3 miesiąca... Nawet na bete nie zerknął bo jak są II kreski to przecież ciąża.
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 178444
Gość
Dziewczyny absolutnie nie czuje się urażona
@Brrrownie są lekarze i lekarze. Dlatego ja idę jutro prywatnie, a lekarza na nfz mam "mojego", zaufanego i lecę do niego w środę. Nikomu innemu nie dam prowadzić ciąży.
@Brrrownie są lekarze i lekarze. Dlatego ja idę jutro prywatnie, a lekarza na nfz mam "mojego", zaufanego i lecę do niego w środę. Nikomu innemu nie dam prowadzić ciąży.
Poprzednia ciążę prowadziłam na NFZ. Nigdy nie narzekałam. Z każdą pierdołą mogłam przyjść do mojej gin. Nawet jak nie było planowane usg to dla mojego spokoju pokazywała mi na chwilę córcie żeby zobaczyć,że u niej wszystko ok [emoji4] to wszystko zależy od lekarza. Owszem sprzęt nie byl pierwsza klasa, ale sama sugerowała wazniejsze usg zrobić prywatnie "dla porównania". Właśnie jadę do niej. Przyjmuje od 13. Nie ma już do niej numerkow więc chce poprosić ja o przyjęcie. Mam nadzieję, że się uda [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie przyszłe mamusie pisałam już wczoraj, ale chyba na tym drugim wątku. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza, test zrobiłam dopiero 30.12 i pokazał dwie mocne krechy. Nie spodziewałam się ciąży bo karmie piersią i lekarz na ostatniej wizycie podejrzewał, że cykle są bezowulacyjne. Wg OM termin na 1.09 ale może się zmienić bo mam nieregularne cykle. Obecnie jestem juz mamusią 13 miesięcznego Leona Czy są tutaj jakieś mamy z dziećmi w podobnym wieku?
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Ewarut
Witamy [emoji2]ja jestem mamą 4 letniego Bartosza [emoji2]Witajcie przyszłe mamusie pisałam już wczoraj, ale chyba na tym drugim wątku. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza, test zrobiłam dopiero 30.12 i pokazał dwie mocne krechy. Nie spodziewałam się ciąży bo karmie piersią i lekarz na ostatniej wizycie podejrzewał, że cykle są bezowulacyjne. Wg OM termin na 1.09 ale może się zmienić bo mam nieregularne cykle. Obecnie jestem juz mamusią 13 miesięcznego Leona Czy są tutaj jakieś mamy z dziećmi w podobnym wieku?
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kitty89
Hej Lena, powiedzenia jutro u lekarza ,czekamy na dobre wieści. Mój synek ma 18 miesięcyWitajcie przyszłe mamusie pisałam już wczoraj, ale chyba na tym drugim wątku. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza, test zrobiłam dopiero 30.12 i pokazał dwie mocne krechy. Nie spodziewałam się ciąży bo karmie piersią i lekarz na ostatniej wizycie podejrzewał, że cykle są bezowulacyjne. Wg OM termin na 1.09 ale może się zmienić bo mam nieregularne cykle. Obecnie jestem juz mamusią 13 miesięcznego Leona Czy są tutaj jakieś mamy z dziećmi w podobnym wieku?
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Hej LenaWitajcie przyszłe mamusie pisałam już wczoraj, ale chyba na tym drugim wątku. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza, test zrobiłam dopiero 30.12 i pokazał dwie mocne krechy. Nie spodziewałam się ciąży bo karmie piersią i lekarz na ostatniej wizycie podejrzewał, że cykle są bezowulacyjne. Wg OM termin na 1.09 ale może się zmienić bo mam nieregularne cykle. Obecnie jestem juz mamusią 13 miesięcznego Leona Czy są tutaj jakieś mamy z dziećmi w podobnym wieku?
Moja córa ma ponad 3 latka, ale też nadal karmię (1-2 razy dziennie, choć czasem wcale). Też chciałam tak malutka różnice wieki, ale mi nie wyszło na początku pewnie bedziesz miała lekki hardcore, ale potem za to jaki luz, jak się dzieci same sobą zajmą