reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja tez nie poszłam na betę wyjątkowo w tej ciazy chociaż tez jestem po 2 poronieniach ale u mnie beta zawsze na początku ładnie rosła wiec akurat u mnie nie jest to wyznacznik wiec tym razem odpuściłam jutro zrobię jeszcze jeden test żeby mi bylo lepiej [emoji3] tym razem musi się udać wierze w to damy radę !!! [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja to mam ochotę na kwaśny bigos :-D i i buraczki koniecznie z chrzanem. Troszkę się niepokoje bo mnie pobolewa w podbrzuszu. Pobolewa a może inaczej taki dyskomfort czuje. Rano znow nudnosci .Jutro beta po 48 godzinach.

Czyli wychodzi na to, że to ja przewrażliwiona jestem :p trudno :p
A mam pytanie, czy któraś z Was leczy się na Hashimoto/niedoczynność tarczycy? Nie wiem co z dawka hormonów, do endo dostanę się najwcześniej za tydzień, a z tego co czytałam, większość lekarzy zwiększa dawkę zaraz po wykryciu ciąży.

A mam pytanie, czy któraś z Was leczy się na Hashimoto/niedoczynność tarczycy? Nie wiem co z dawka hormonów, do endo dostanę się najwcześniej za tydzień, a z tego co czytałam, większość lekarzy zwiększa dawkę zaraz po wykryciu ciąży.

Nie jesteś przewrażliwiona [emoji3] martwisz się jak każda z nas i to jest normalne ale musimy wierzyć ze będzie dobrze musi być!!! A jak ma Ci byc lepiej to zrób tyle bet ile tylko będziesz chciała przynajmniej będziesz spokojniejsza a to teraz jest najważniejsze. U mnie do poronień zazwyczaj dochodziło pózniej a beta do 6 tyg była Okey wiec dlatego odpuściłam ale nie powiem strasznie mnie korci żeby zrobić wiec kto wie? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wy tu z tymi pysznościami wyjedżacie, a ja w pracy o samych kanapkach:sad: a apetyt mam dziś taki że koń z kopytami to mało

@edziook ja się testowalam 28:-D równe 31 dni od @ i byly dwiekreski :-D bladzioch ale był
też testowałam 31 dnia :laugh2: Kreska była ciemna ale śmieszna bo jakby przerywana :rofl:

To tylko ja na betę nie poszłam?
Też nie byłam ;-) ;)

Wy dopiero śniadania a u nie już się obiad kończy prawie gotować. Dziś barszcz czerwony [emoji2]
Widzę, że Ty prawie jak moja bratowa. Ja się kładę spać a ona ma już zupę ugotowaną na obiad :rofl:

Lepiej sprawdzić dwa razy za dużo niż raz za mało :tak: Zwłaszcza jak ma Cię to uspokoić :tak:

Doberek tego pięknego dnia :laugh2:

Lepiej sprawdzić dwa razy za dużo niż raz za mało :tak: Zwłaszcza jak ma Cię to uspokoić :tak:

Doberek tego pięknego dnia :laugh2:

Tez tak uważam ja tylko napisałam o swoim przypadku ze mnie to nic nie da uspokoję się dopiero hak skończę 1 trymestr jeżeli kogoś uraziłam swoim wpisem to przepraszam @StarAnia naprawdę nic złego nie miałam na myśli [emoji29]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam właśnie u swojego ginekologa na NFZ i powiem Wam że jestem bardzo rozczarowana. Wiedziałam że będzie jeszcze dość wcześnie - 5 t 5 d (zgłosilam się głównie ze względu na infekcję - wrrr... Cały czas się z tym męczę, taki już mój urok). Doktor zbadał mnie ginekologicznie, wystawił receptę na globulki i witaminki, wystawił skierowanie na badania i... Zaprosił w 10 tyg ciąży, wtedy założymy kartę. Jak spytałam o wizytę kontrolną w sprawie infekcji - nie ma potrzeby. Jak spytałam o pierwsze usg - w 12. tyg ciąży.
Wszędzie tak jest?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry