M
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też to mamDziewczyny już drugi dzień mam kołatania serca słyszałam że tak jest mam od razu iść do lekarza czy czekać do wizyty
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro trzymaj się [emoji20]Poronienie
A mierzyłaś ciśnienie ??Ja też to mam
Pójdę do rodzinnego bo chodzę prywatnie i za kardiologa już nie chce płacić...Eve bardzo mi przykro...
@JoAnnA250694 w pierwszej ciąży miałam podobnie i dostałam propanolol. Pogadaj z ginem i poproś o skierowanie do kardiologa
bardzo bardzo mi przykro nawet nie wiem co mogłabym więcej napisać[emoji20] życzę Ci dużo siły mimo wszystko.Lekarz powiedział ze w macicy ciazy nie widzi. Położyli mnie na oddział .. Resztki po poronieniu
Kiedy miałaś ostatnią @ ??Jestem po USG. Endometrium ma 4 mm. Więc nadziei już nie mam nawet. W 6 tyg powinno mieć ok 20...
Poronienie somoistne