eve25białystok
Fanka BB :)
Wsparcie mam.[emoji20][emoji20]ściskam CIe mocno.najwazniejsze żebyś miała teraz wsparcie.
Mama moja nie wiedziała nic o ciąży , miałam jej powiedzieć jak wrócę od lekarza w pon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wsparcie mam.[emoji20][emoji20]ściskam CIe mocno.najwazniejsze żebyś miała teraz wsparcie.
Nie żadnego zabiegu nie będą robić. Lekarz powiedział ze sama macica się oczysciEve to ciąża biochemiczna. Twój organizm poradził sobie sam i to bardzo dobra wiadomość. Więc teraz będziecie mogli przegadać potomka i pewnie od razu dostaniesz zielone światło. Nie zgadzaj się na zabieg na wyrost.
I pamiętaj o kwasie foliowym.
Przykro mi i powodzenia.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam niskie ale podwyższone tętnoTak ale mam niskie
Lekarz powiedział ze w macicy ciazy nie widzi. Położyli mnie na oddział .. Resztki po poronieniu
U mnie z piciem ok tylko moj organizm nagle z dnia na dzien odstawil kawe a jestem kawoszem, i wlasnie po tej akcji z kawa zaczelam cos myslec ze moze to ciaza, i zgadlam, nie planowana ale i tak jestem mega szczesliwa i juz czekam na dzien w ktorym bede mogla poinformowac corcie ze bedzie miala rodzenstwo, ale to dopiero po 12 tygodniu.Witam nowe mamusie pewnoe jeszcze troche nas dojdzie. Niech sie ujawnią tez te, ktore podczytuja z ukrycia
My wszystkie zyjemy w niewiedzy i niecierpliwosci. Ja tez czekam na puerwsza wizyte , dopiero 6 lutego. Juz coraz blizej. Ale strach będzie. Czasem mnie pobolewa prawa strona, nie wiem czy jajniki czy bardziej pachwina. Ale brak plamien i czego kolwiek innego.
Apetytu nie mam, za to pije i pije, wode, soki, herbaty. A u was jak z piciem?
Tak strasznie mi przykro, choc nie znam cie osobiscie serce mi peka i lzy same nachodza do oczu.Poronienie
Przykro mi bardzo, sciskam Was..Dziękuje dziewczyny :* niby nie planowane a łzy leja Sie strumieniami
Bądź silna nawet nie wiesz jakie pokłady siły w Tobie drzemią [emoji10] z pewnością Ciebie i Twojego partnera to bardzo zbliży do Ciebie. Nie poddawaj się w staraniach o dzidziusia. Może zadam głupie pytanie ale czy robili betahcg? Gdzieś ta nadzieja zawsze drzemie, może ciąża jest młodsza, bądź dobrej myśli. Tak jak mówiłam, moja kolezanka miała bardzo silny krwotok na fotelu u ginekologa, nigdy nawet takiej miesiączki nie miała a za chwilę rodzi dzidziusia. Nie poddawaj się Kochana i patrz pozytywnie w przyszłośćDziękuje dziewczyny :* niby nie planowane a łzy leja Sie strumieniami