eve25białystok
Fanka BB :)
14 grudzieńKiedy miałaś ostatnią @ ??
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14 grudzieńKiedy miałaś ostatnią @ ??
Trzymaj się Eve! i nie poddawajJestem po USG. Endometrium ma 4 mm. Więc nadziei już nie mam nawet. W 6 tyg powinno mieć ok 20...
Poronienie somoistne
Nawet jeśli miała 14.12 to to może być i 4-5 tydzień A nie 6. Jak znajdę swoje wyniki badań z 5tugodnia ( gdzie lekarz mi powiedział że nie ma szans na ciążę A w ciąży już byłam) to napisze ile ja miałamKiedy miałaś ostatnią @ ??
O jej ale mnie zmartwilas informuj na bieżąco,będzie dobrzeWłaśnie będziemy jrvhav. Na razie ustało krwawienie ..
Ja mam za tydzień wyjazd walentynkowy do hotelu fajna ekipa ,ale ja na suchoZ piciem? Słabo. Odstawilam jak zobaczyłam dwie kreski, a teraz bym się napila dobrego drinka [emoji23]
O matko strasznie mi przykro......trzymaj się ni nie poddawajPoronienie
Tak ale mam niskieA mierzyłaś ciśnienie ??