reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Sprobuje to jak najlepiej wytłumaczyć. Czuje parcie na pecherz biegam czesto siku. Jak sikam od wysiłku leci mi strumykiem krew jakby ze sluzem. Krew mocno czerwona. Ale jak chodze nic mi na podpaske nie leci. Przepraszam za takie określenie tego
Mnie w szpitalu po czymś podobnym badali na infekcje i nerki. Tylko ja miałam to tylko jednorazowo rano

Ale jak trafiłaś do szpitala?
Jechalam z mezem na zakupy. Nagle zachcialo mi sie siku i poszlam do pierwszej toalety. Przy podcieraniu zobaczylam krew brazowa. Maz zawiozl Mnie na izbe do gina. Przy badaniu poleciala zywa krew. Kazal wrocic do domu. Krew leci przy sikaniu ciagnie sie. A jak chodze to nic nie leci

reklama
Jechalam z mezem na zakupy. Nagle zachcialo mi sie siku i poszlam do pierwszej toalety. Przy podcieraniu zobaczylam krew brazowa. Maz zawiozl Mnie na izbe do gina. Przy badaniu poleciala zywa krew. Kazal wrocic do domu. Krew leci przy sikaniu ciagnie sie. A jak chodze to nic nie leci
Idź sprawdzić czy to z pochwy czy z cewki moczowej, sorki że tak piszę

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry