reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jednorazowy incydent? Tylko mnie nic nie boli [emoji39].
Wlasnie miałam pierwszy od dawna dobry dzień. Chyba za bardzo poszalalam.
Miałam plamienia niedz -pon delikatne. I tak czasami się zdarzało ze coś na papierze było. I dziś poczulam ze mokro się zrobiło ale poszlak do łazienki i było troszkę i po podtarciu tez. Ale teraz już sucho.

Gdzieś czytalam ze plamienia na poczatku ciąży występują bo macica się oczyszcza.. I jeżeli nie ma większych boli i skurczy to nie nie ma co sie martwić i tego się trzymam.

Aa szczerze to chce juz poniedziałek i wizytę u lekarza..

f2w3s65gbwsate8e.png

reklama
Miałam plamienia niedz -pon delikatne. I tak czasami się zdarzało ze coś na papierze było. I dziś poczulam ze mokro się zrobiło ale poszlak do łazienki i było troszkę i po podtarciu tez. Ale teraz już sucho.

Gdzieś czytalam ze plamienia na poczatku ciąży występują bo macica się oczyszcza.. I jeżeli nie ma większych boli i skurczy to nie nie ma co sie martwić i tego się trzymam.

f2w3s65gbwsate8e.png
Daj Boże żeby tak było. Jednorazowy jak na razie incydent. Czysto. Może to się właśnie coś oczyszcza albo pecherz. Bo robiłam badania i coś tam jest.

Ja mam usg we wtorek i lekarza we środę. Też już jajo znoszę [emoji23]

f2w3s65gbwsate8e.png
Może to też być przy zagniezdzeniu się zarodka ;)

Próbowałam. Mam wrażenie że wszystkiego już próbowaliśmy. 5.02 mamy wizytę u gastrologa dziecięcego, bo stwierdzilismy z mężem, że sami nie potrafimy mu pomóc.
Ostatnio dr neurolog, u której byliśmy z synem oświeciła nas, że ma to zwiazek z jego słabym napięciem mięśniowym.
Trzymam kciuki żeby ta wizyta coś dała żeby gastrolog znalazł jakieś rozwiązanie żeby mały sie tak nie męczył.

Pomaranczka dla mnie weterana zapaleń pęcherza, nie brzmi to jak pęcherz. Przy krwi w moczu ból jest nie do zniesienia, szczególnie przy sikaniu. Do tego na papierze jest krew jasna, bo z moczem.
Myślę, że zobaczysz jutro. Idź też na betę i powtórz po dwóch dniach.
Niepokojące, że lekarz nic nie zobaczył. Ale trzymam kciuki, żeby okazało się, że się pomylił.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Pomaranczka dla mnie weterana zapaleń pęcherza, nie brzmi to jak pęcherz. Przy krwi w moczu ból jest nie do zniesienia, szczególnie przy sikaniu. Do tego na papierze jest krew jasna, bo z moczem.
Myślę, że zobaczysz jutro. Idź też na betę i powtórz po dwóch dniach.
Niepokojące, że lekarz nic nie zobaczył. Ale trzymam kciuki, żeby okazało się, że się pomylił.

Sikam co 5 minut. Mam uciak na pecherz. Raz jak sikam przy podcieraniu jeat rozowy kolor a raz krew ze sluzem. Niepokoi Mnie to. I wieść od niego ze nie widzi pecherzyka:(

reklama
To sikanie co 5 minut i ucisk by wskazywało na pęcherz. Krwi ze sluzem nigdy nie miałam, ale może to aż tak ostre zapalenie.
Gdzie mieszkasz? Szukaj ma cito labu 24/7 i rób betę i mocz. Doraźnie letnia woda z cytryną. Litr na raz i drugi w godzinę. Plus tabletki z żurawiną.
Jak nie masz labu powrót do szpitala i wymuś badania.

Do góry