KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Do zlobka idzieJejku czemu tak i musisz szukać opiekunki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do zlobka idzieJejku czemu tak i musisz szukać opiekunki?
O jaaaa ,takie malenstwo nadal jestem w szoku [emoji33][emoji32][emoji33]Do zlobka idzie
Daj spokój. Cierpliwosci. To jeszcze mała dzidzia. U nas też ciągłe zmiany. Co kilka dni inaczej. I też śpi mało. Ja mimo tej nieregularnosci i tak się cieszę bo przy pierwszym nawet do toalety iść nie mogłam bo ryczał minutę po odłożeniu gdziekolwiek. A spał tylko i wylacznie na mnie. Dlatego tak długo zwlekałam z drugim.Niestety kończymy dziś 2 miesiąc i 0 rytmu dnia czy czegokolwiek regularnego... Bardzo mało snu a wydawałoby się że przy drugim będzie łatwiej coś wypracowac
Czesc dziewczyny baaardzo dawbo tu nie pisalam...Ratunku !!! Mały się budzi co godzina....
To zaczynam sie bac co nas czeka ,my w niedziele skonczylismy 10tyg [emoji6]Czesc dziewczyny baaardzo dawbo tu nie pisalam...
Ile ma Twoj maly?? U nas 3 noce temu orzez 3 dni jedna pobudka tylko jedna i piekny sen !
Teraz 3 noc w zasadzie tylko zasypianie na mnie a jak odloze to pol h lub po godzinie pobudka i najlepsze ze prawie w ogole w nocy nie je... a zasypial najlepiej przy cycku....
A my skonczone 11 tyg w sobote
Do żłobka mała idzie i będzie tam 6h dziennieWspolczuje [emoji17] to bardzo szybko ..z kim bedziesz dzidzie zostawiac? Na caly etat?
Z tego co widze 12 tydz to mozlowy skok oby nas wszystkie ominal chcoiaz zastanawiam sie co nowego on moze przynieśćTo zaczynam sie bac co nas czeka ,my w niedziele skonczylismy 10tyg [emoji6]
U mnie 9. Też masz dwóch synków?Presiossa-jak dlugo? U mnie roznica 11lat [emoji849][emoji854]