KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Moja spać poszła o 22.30 I spała do 6 zjadła i po 30 minutach zasnęła i śpi do teraz [emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u nas jak jest skok to leżenie be, rączki be wszystko be także ciężko wtedy dogodzić mojemu dziecko a jak wiadomo te skoki później trwają coraz dłużej...My mamy skok rozwojowy jak Nic. Do tej pory nocka na dwie pobutki A teraz tragedia.... przetrwamy
W Holandii niestety wraca się po 12 tygodniachKatarzynaCarmen-juz do pracy [emoji33] co tak szybko? [emoji33]
Moj miki usnal wczoraj przed 23 juhuu [emoji3] robi male postepy [emoji6] obudzil sie o 5ej na jedzonko i teraz [emoji7]
Niestety kończymy dziś 2 miesiąc i 0 rytmu dnia czy czegokolwiek regularnego... Bardzo mało snu a wydawałoby się że przy drugim będzie łatwiej coś wypracowacCzy wasze pociechy robią dłuższe drzemki po południu?mają już regularne czy nie?
Jejku czemu tak i musisz szukać opiekunki?W Holandii niestety wraca się po 12 tygodniach
Ja tez tak mialamNo ja miałam w 6tygodniu po porodzie ale to był taki znikomy, czyli plemienia, a teraz to jest rzeźnia czyje się jak po porodzie [emoji848]
Wspolczuje [emoji17] to bardzo szybko ..z kim bedziesz dzidzie zostawiac? Na caly etat?W Holandii niestety wraca się po 12 tygodniach
O rany. Współczucia. U nas ostatnie dni też tak było. Dzisiaj dopiero odmiana. Zasnął o 24 ale spał do 4:15 ,potem karmienie 6:30 i spał do 8:30. To mega postęp.Ratunku !!! Mały się budzi co godzina....