Oj to nie pospisz biedna...Moje dziecko zamiast spać to się rozgadało
Moje dziś w nocy pobudki co godzinę. Jestem styrana. Teraz jeszcze śpi. Starszak już w szkole. Chyba idę się jeszcze zdrzemnąć. Moze się uda...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to nie pospisz biedna...Moje dziecko zamiast spać to się rozgadało
A dlaczego macie powtarzane badanie słuchu? Pierwsze wyszły nieprawidłowe?Witajcie rozmawialam z mężem na temat badań słuchu naszego małego bo zlecone na koniec grudnia w krk zastanawiamy się czy jechać zważywszy na to ze miał bakterie i był na antybiotykach 10 dni w szpitalu zaraził się bakteria wewnatrzmaciczna co wy o tym sądzicie czy któraś z was była w takiej sytuacji jak się to skończyło ja też miałam antybiotyki
Wyszły ok ale trzeba powtórzyćA dlaczego macie powtarzane badanie słuchu? Pierwsze wyszły nieprawidłowe?
Ja bym chyba pojechała skoro jest już zdrowy. Bo potem pewnie ciężko z terminem.
A mi lekarka mówila że jak w szpitalu pierwsze wyszły ok to powtarzać nie trzeba. [emoji848][emoji54] Ale ja jej nie ufam bo ona nie pediatra tylko lekarz rodzinny.Wyszły ok ale trzeba powtórzyć
Ja tu akurat od stycznia tylko jesteśmy też na prywatnymJa bardzo tęsknię za tamtą wrecz rodzinną atmosferą jaka panowała na tym forum. Żałuję że nie pisałam nic wcześniej i nie byłam członkiem tej grupy. Dobrze że pojawiają się nowe mamy i się rozkręca na nowo, bo dzień bez forum to dzień stracony [emoji23][emoji39][emoji16]
Oj to nie pospisz biedna...
Moje dziś w nocy pobudki co godzinę. Jestem styrana. Teraz jeszcze śpi. Starszak już w szkole. Chyba idę się jeszcze zdrzemnąć. Moze się uda...
Nie wydaje mi się nic mi nie mówili o powtarzaniuA mi lekarka mówila że jak w szpitalu pierwsze wyszły ok to powtarzać nie trzeba. [emoji848][emoji54] Ale ja jej nie ufam bo ona nie pediatra tylko lekarz rodzinny.
Dziewczyny wy też wszystkie powtarzacie bad. słuchu???
A mi lekarka mówila że jak w szpitalu pierwsze wyszły ok to powtarzać nie trzeba. [emoji848][emoji54] Ale ja jej nie ufam bo ona nie pediatra tylko lekarz rodzinny.
Dziewczyny wy też wszystkie powtarzacie bad. słuchu???
U nas tak samo. Wyszło ok i nie musimy powtarzaćNam tez nikt nie mowil abysmy powtarzali [emoji6] wiec wszystko oki [emoji4]