Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też dopiero o tej porze zasypia. [emoji29] Dziś wykąpalam, nakarmilam i położyłam wcześniej bo pozwoliłam mu polezec na golasa i cały się obs...ł , ale kręci sie, miauczy... Więc przed 22 i tak pewnie nie zaśnie.Moj sie wlasnie przebudzil z drzemki [emoji854] na noc usypia mi dopiero miedzy 22-23 [emoji33]
Trzeba iść od razu zapisywać bo terminy w Polsce to jakaś porażka totalnaDziewczyny jak macie skierowania na rehabilitację to od razu jedzcie zapisywać. My z napisem pilne w październiku dostaliśmy termin na listopad. Kochana Częstochowa. Miasto cudów i złodziei. Teraz chodzimy prywatnie i na NFZ ale do miejscowości oddalonej o prawie 40km. I też z terminami krucho bo powiedzieli że dopiero na sierpień. Ale z racji że dziecko po operacji to nas wcisli na już.
Super. Widze ze wszystkie wracacie z prywatnego wątku [emoji16]Witam wszystkie nowe mamusie [emoji8] też jestem wrzesniową mamusią ,byłam tu już .... Karmię mm, Maciuś pogodny spokojny synuś [emoji7]
W sumie to Maciuś jest 31.08[emoji8] ma 14 tygodni[emoji2]Super. Widze ze wszystkie wracacie z prywatnego wątku [emoji16]
Jak się macie ile Maciuś ma tygodni?