KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Ale się skończyło Co te Przyjaciółki , jejku już mógłby byc nowy sezon . [emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo tam nie czyta Nas cały świat [emoji2] Ale nikomu nikt nie broni być na tym wątku i na tym [emoji2]Przechodzicie na wątek otwarty ?
Czemu w ogóle bylyście niektóre na zamkniętym?
Jasne cieszę , się że jest już nas coraz więcej , może uda się nam stworzyć grupkę, bo bardzo dużo dziewczyn poodchodzilo już. [emoji849]Bo tam nie czyta Nas cały świat [emoji2] Ale nikomu nikt nie broni być na tym wątku i na tym [emoji2]
Nie można im tego zabronić, każdy wybiera swoje towarzystwo.Jasne cieszę , się że jest już nas coraz więcej , może uda się nam stworzyć grupkę, bo bardzo dużo dziewczyn poodchodzilo już. [emoji849]
Tak , tak oczywiście [emoji16]tylko miałam na myśli, że przez to u nas na forum zastała cisza [emoji25]Nie można im tego zabronić, każdy wybiera swoje towarzystwo.
Spoko [emoji2][emoji8]Tak , tak oczywiście [emoji16]tylko miałam na myśli, że przez to u nas na forum zastała cisza [emoji25]
A jak wiadomo nie lubimy ciszy [emoji16]ja zdecydowanie wolę forum to jest formą rozmowy jak dla mnieTak , tak oczywiście [emoji16]tylko miałam na myśli, że przez to u nas na forum zastała cisza [emoji25]
Ja bardzo tęsknię za tamtą wrecz rodzinną atmosferą jaka panowała na tym forum. Żałuję że nie pisałam nic wcześniej i nie byłam członkiem tej grupy. Dobrze że pojawiają się nowe mamy i się rozkręca na nowo, bo dzień bez forum to dzień stracony [emoji23][emoji39][emoji16]A jak wiadomo nie lubimy ciszy [emoji16]ja zdecydowanie wolę forum to jest formą rozmowy jak dla mnie