reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Na powtórne badanie słuchu kierują gdy dziecko przyjmowało antybiotyk ale to też zależy jaki i jeszcze jak było na oiomie dłużej niż 7 dni bo wtedy mogło dojść do uszkodzenia słuchu które może nastąpić dopiero później. My mieliśmy sprawdzany słuch już 2 razy po wyjściu ze szpitala w tym badanie we śnie. Mamy jeszcze raz się zgłosić gdy Kaśka skonczy 9 miesięcy. Ale my po 10 dniach na oiomie i z antybiotyków brała gentamycyne i jeszcze jeden który może ten słuch uszkodzic

reklama
Na powtórne badanie słuchu kierują gdy dziecko przyjmowało antybiotyk ale to też zależy jaki i jeszcze jak było na oiomie dłużej niż 7 dni bo wtedy mogło dojść do uszkodzenia słuchu które może nastąpić dopiero później. My mieliśmy sprawdzany słuch już 2 razy po wyjściu ze szpitala w tym badanie we śnie. Mamy jeszcze raz się zgłosić gdy Kaśka skonczy 9 miesięcy. Ale my po 10 dniach na oiomie i z antybiotyków brała gentamycyne i jeszcze jeden który może ten słuch uszkodzic
Dzięki Efka za wytłumaczenie. Bo wystraszyłam się że to zaniedbałam. [emoji57]
Napisz wogole jak twoja Kasieńka się po tym wszystkim co przeszliście rozwija. Czy operacja wpłynie na jej przyszłe życie? Na pewno czeka was jeszcze mnóstwo kontroli.

Wiesz ze moje miało wczoraj to samo zazwyczaj szla spać o 20.30 a wczoraj ledwo o 23.30 zasnela i spala do 5 ale tak jakoś niespokojnie spała, miałam wrażenie że w ogóle nie spała . [emoji33]

Tak jak i moja [emoji23][emoji23][emoji23] apropo jeszcze tej wysypki u Twojej corki, moja dostala na policzkach wczoraj czerwona sucha kaszka, kupilam mini derm (odpowiednik polskiego medi derm) i dzisiaj nie ma sladu. Nie wiem czy macie w Holandi ale uwazam ze chyba warto doradzic bo moze pomoge.

Tak jak i moja [emoji23][emoji23][emoji23] apropo jeszcze tej wysypki u Twojej corki, moja dostala na policzkach wczoraj czerwona sucha kaszka, kupilam mini derm (odpowiednik polskiego medi derm) i dzisiaj nie ma sladu. Nie wiem czy macie w Holandi ale uwazam ze chyba warto doradzic bo moze pomoge.
A z czego te dzieciaczki dostają tej wysypki , kaszki itp ?
A co do spania mam nadzieję że to był jednorazowy wybryk

Wyślij zdjęcie tego kremu proszę. ?

reklama
Aha czyli wyrosną z tego?[emoji848]

Kiedys tak... jak z wszystkiego innego [emoji39]
W Polsce
IMG_0014.JPG

I moj szwedzki odpowiednik
IMG_0013.JPG

Załączniki

• IMG_0014.JPG
    IMG_0014.JPG
    152,1 KB · Wyświetleń: 370