Na powtórne badanie słuchu kierują gdy dziecko przyjmowało antybiotyk ale to też zależy jaki i jeszcze jak było na oiomie dłużej niż 7 dni bo wtedy mogło dojść do uszkodzenia słuchu które może nastąpić dopiero później. My mieliśmy sprawdzany słuch już 2 razy po wyjściu ze szpitala w tym badanie we śnie. Mamy jeszcze raz się zgłosić gdy Kaśka skonczy 9 miesięcy. Ale my po 10 dniach na oiomie i z antybiotyków brała gentamycyne i jeszcze jeden który może ten słuch uszkodzic
reklama
Dzięki Efka za wytłumaczenie. Bo wystraszyłam się że to zaniedbałam. [emoji57]Na powtórne badanie słuchu kierują gdy dziecko przyjmowało antybiotyk ale to też zależy jaki i jeszcze jak było na oiomie dłużej niż 7 dni bo wtedy mogło dojść do uszkodzenia słuchu które może nastąpić dopiero później. My mieliśmy sprawdzany słuch już 2 razy po wyjściu ze szpitala w tym badanie we śnie. Mamy jeszcze raz się zgłosić gdy Kaśka skonczy 9 miesięcy. Ale my po 10 dniach na oiomie i z antybiotyków brała gentamycyne i jeszcze jeden który może ten słuch uszkodzic
Napisz wogole jak twoja Kasieńka się po tym wszystkim co przeszliście rozwija. Czy operacja wpłynie na jej przyszłe życie? Na pewno czeka was jeszcze mnóstwo kontroli.
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Wiesz ze moje miało wczoraj to samo zazwyczaj szla spać o 20.30 a wczoraj ledwo o 23.30 zasnela i spala do 5 ale tak jakoś niespokojnie spała, miałam wrażenie że w ogóle nie spała . [emoji33]Moje dziecko zamiast spać to się rozgadało
G
guest-1673535084
Gość
Wiesz ze moje miało wczoraj to samo zazwyczaj szla spać o 20.30 a wczoraj ledwo o 23.30 zasnela i spala do 5 ale tak jakoś niespokojnie spała, miałam wrażenie że w ogóle nie spała . [emoji33]
Tak jak i moja [emoji23][emoji23][emoji23] apropo jeszcze tej wysypki u Twojej corki, moja dostala na policzkach wczoraj czerwona sucha kaszka, kupilam mini derm (odpowiednik polskiego medi derm) i dzisiaj nie ma sladu. Nie wiem czy macie w Holandi ale uwazam ze chyba warto doradzic bo moze pomoge.
KatarzynaCarmen
A z czego te dzieciaczki dostają tej wysypki , kaszki itp ?Tak jak i moja [emoji23][emoji23][emoji23] apropo jeszcze tej wysypki u Twojej corki, moja dostala na policzkach wczoraj czerwona sucha kaszka, kupilam mini derm (odpowiednik polskiego medi derm) i dzisiaj nie ma sladu. Nie wiem czy macie w Holandi ale uwazam ze chyba warto doradzic bo moze pomoge.
A co do spania mam nadzieję że to był jednorazowy wybryk
G
guest-1673535084
Gość
A z czego te dzieciaczki dostają tej wysypki , kaszki itp ?
A co do spania mam nadzieję że to był jednorazowy wybryk
Ciezko powiedziec. Dla nich wszystko jest nowe, caly swiat wiec chociazby otarcie o fragment twojej bluzki moze wywolac odczyn alergiczny.
KatarzynaCarmen
Wyślij zdjęcie tego kremu proszę. ?Tak jak i moja [emoji23][emoji23][emoji23] apropo jeszcze tej wysypki u Twojej corki, moja dostala na policzkach wczoraj czerwona sucha kaszka, kupilam mini derm (odpowiednik polskiego medi derm) i dzisiaj nie ma sladu. Nie wiem czy macie w Holandi ale uwazam ze chyba warto doradzic bo moze pomoge.
KatarzynaCarmen
Aha czyli wyrosną z tego?[emoji848]Ciezko powiedziec. Dla nich wszystko jest nowe, caly swiat wiec chociazby otarcie o fragment twojej bluzki moze wywolac odczyn alergiczny.
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Aha czyli wyrosną z tego?[emoji848]
Kiedys tak... jak z wszystkiego innego [emoji39]
W Polsce
I moj szwedzki odpowiednik
Załączniki