reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No to już nie mam innego pomysłu z tym guzkiem. Sama sobie nie sięgniesz niestety.
A my byłyśmy dzisiaj na badaniach i już mam wyniki. Morfologia,crp,żelazo ,cukier i TSH wszystko w normie. Czyli te dni słabego jedzenia to nie anemia a koziołek w dupce

reklama
Ona mi dwa tygodnie temu odrzuciła pierś ,próbowałam dostawiać był krzyk, dostawała moje odciągnięte ale ona jest wymagająca kilka razy przegapiłam porę ściągania i zrobiło się zapalenie i zastoje (jednego guza nie mogę się pozbyć i bólu) przeszłyśmy na Bebiko po 3 dniach płacz cały dzień od wczoraj na HiPP i płacz tylko wieczorem a i mała od dwóch dni zaczęła szukać cyckaJestem wrażliwa i to bardzo
A ja myślę że jej brzuszek jeszcze nie przyzwyczaił się do trawienia mm. Jest ono bardziej ciężkostrawne w odróżnieniu od mleka mamy i stąd te dolegliwości.

No to już nie mam innego pomysłu z tym guzkiem. Sama sobie nie sięgniesz niestety.
A my byłyśmy dzisiaj na badaniach i już mam wyniki. Morfologia,crp,żelazo ,cukier i TSH wszystko w normie. Czyli te dni słabego jedzenia to nie anemia a koziołek w dupce
Całe szczęście że wyniki córci dobre. Nie będziesz się martwić.
Ja chciałabym rowniez zrobić wyniki małemu, ale nie mam wskazań. Nie wiem czy jest szansa żeby latarka wypisała mi skierowanie. Zarówno ja jak i starszy syn często mamy anemię.

Joanna nie wiem jak ty się zapatrujesz na takie rzeczy ale mi w usunięciu guzka w piersi pomogl mąż. Ani młody ani laktator nie dał rady. Mnie cycek bolał przeokropnie i do tego gorączka prawie 40 stopni. Dopiero mąż się przyssał i mi ściągnął. Co prawda zygal ale dał radę i po 15min temperatura spadla.
A może spróbuj przystawić małego do piersi. Może jeszcze Wam się uda wrócić do cycowania. Już nie raz się tak zdążyło. My też miałyśmy kryzysy. Był i dzień co młoda nic prawie nie zjadła ja na drugi dzień przez to miałam mało pokarmu i było płaczu co nie miara ale butelki też nie chciała i w końcu wróciliśmy do normalnego jedzenia.

To tez zalezy od samego laktatora. Dobry laktator powinien pomoc, w koncu od tego sa taki jak elektryczny Medela

Ona mi dwa tygodnie temu odrzuciła pierś ,próbowałam dostawiać był krzyk, dostawała moje odciągnięte ale ona jest wymagająca kilka razy przegapiłam porę ściągania i zrobiło się zapalenie i zastoje (jednego guza nie mogę się pozbyć i bólu) przeszłyśmy na Bebiko po 3 dniach płacz cały dzień od wczoraj na HiPP i płacz tylko wieczorem a i mała od dwóch dni zaczęła szukać cyckaJestem wrażliwa i to bardzo
Wspolczuje...

reklama
Do góry