reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyna na innym wątku zaczynała mm na hipp i miała takie jazdy jak zmieniła na bebiko jak reka odial... ponoć hipp smierdzi czy coś... sprawdź może jeszcze inne:)
Ona mi dwa tygodnie temu odrzuciła pierś ,próbowałam dostawiać był krzyk, dostawała moje odciągnięte ale ona jest wymagająca kilka razy przegapiłam porę ściągania i zrobiło się zapalenie i zastoje (jednego guza nie mogę się pozbyć i bólu) przeszłyśmy na Bebiko po 3 dniach płacz cały dzień od wczoraj na HiPP i płacz tylko wieczorem a i mała od dwóch dni zaczęła szukać cycka
Współczuję naprawdę[emoji22], ciężko mi coś doradzić , bo my byliśmy odrazu na mm i jestem z bebilon jak najbardziej zadowolona , mam tylko nadzieję że ta kaszka to nie alergia na to mleko , ale m miałaby na całym ciele . Pomijając fakt że małej coś wyskakuje na tej buzi to może wiele osób się że mną nie zgodzić ale przy następnym dziecku wybrałbym od początku karmienie mm , nie martwić się o coś że coś zjadłam itp później kolki . My na bebilonie jesteśmy zadowolone . Ja od początku mam dziecko złoto , bez kolek , najedzona śpi w nocy po 7-8h oby tak zostało [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]

P.s teraz moja mała doprowadziła mnie do łez bo podeszłam do jej łóżeczka w którym zasypia i szukałam smoczka bo wyleciał, a moja córka popatrzyła na mnie i zasmiala się w głos, np coś cudownego . Macie dziewczyny tak ze placzecie czasem jeszcze czy jesteście wrażliwe? Czy tylko ja mam takie akcje [emoji25]
Jestem wrażliwa i to bardzo

Marcel jest dość pogodnym chłopcem, lubi jak się do niego rozmawia, wtedy ciągle się uśmiecha! Powoli zaczyna sobie coś gaworzyc. Tylko, że od początku nie potrafił zassac smoka, mam w domu każdej firmy, każdy ksztal. Z jednej strony dobrze- z drugiej niekoniecznie.. Bo przed snem w nocy jest płacz, bo chcę ssać i spać, wcześniej zasypial przy piersi, teraz denerwuje się, że leci mleczko.. Próbuję go przyzwyczaić, kupiłam większy smoczek, taki 6-18 miesięcy i ten udaje mu się załapać na trochę.

Joanna nie wiem jak ty się zapatrujesz na takie rzeczy ale mi w usunięciu guzka w piersi pomogl mąż. Ani młody ani laktator nie dał rady. Mnie cycek bolał przeokropnie i do tego gorączka prawie 40 stopni. Dopiero mąż się przyssał i mi ściągnął. Co prawda zygal ale dał radę i po 15min temperatura spadla.
A może spróbuj przystawić małego do piersi. Może jeszcze Wam się uda wrócić do cycowania. Już nie raz się tak zdążyło. My też miałyśmy kryzysy. Był i dzień co młoda nic prawie nie zjadła ja na drugi dzień przez to miałam mało pokarmu i było płaczu co nie miara ale butelki też nie chciała i w końcu wróciliśmy do normalnego jedzenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Joanna nie wiem jak ty się zapatrujesz na takie rzeczy ale mi w usunięciu guzka w piersi pomogl mąż. Ani młody ani laktator nie dał rady. Mnie cycek bolał przeokropnie i do tego gorączka prawie 40 stopni. Dopiero mąż się przyssał i mi ściągnął. Co prawda zygal ale dał radę i po 15min temperatura spadla
Mojego nie ma od poniedziałku do soboty i wątpię żeby chciał mi pomóc

Do góry