reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny która karmię piersią... ile razy w ciągu dnia przystawiacie dzieci?
Dzis o tym myślałam ;-)
Sa dni że chyba nawet 15.
Nie lubie takich dni, bo wisi non stop i mam wrażenie że się nie najada. A jak mam przerwy min 3 h to i karmienie krotsze potem.
Ja niestety z gorączką 38 i nie wiem, czy brać cos na zbicie.
Seremida ten krem do twarzy do zadan specjalnych można stacjonarnie dostac gdzieś np. w aptece, czy przez neta?

reklama
Pisalyscie o wadze. Starsza na pół roku dopiero podwoiła wage urodzeniową tzn. miała 8800 (cyc tylko), a dokładnie na rok potroila 13,2 !!
Mała zdecydowanie wolniej przybiera. Początkowo 100-120 g na tydzień, teraz juz więcej pewnie będzie ok 200-250 na tydzień.

Dzis o tym myślałam ;-)
Sa dni że chyba nawet 15.
Nie lubie takich dni, bo wisi non stop i mam wrażenie że się nie najada. A jak mam przerwy min 3 h to i karmienie krotsze potem.
Ja niestety z gorączką 38 i nie wiem, czy brać cos na zbicie.
Seremida ten krem do twarzy do zadan specjalnych można stacjonarnie dostac gdzieś np. w aptece, czy przez neta?
U mnie w małym mieście nigdzie nie było. Na allegro wzięłam.

Cześć, podczytuje te forum po ciuchu, od sierpnia. Witalam razem z wami maluchy na świecie. Długo zwlekalam z odezwaniem się, ale miałam dużo problemów w ciąży i wolałam się nie wychylac. Jestem mamą Marcelka, urodzonego 17 września przez cc :) miło byłoby gdybym mogła dołączyć do was, choć większość przeniosła się :)

Mówisz, ? No ja już nie wiem od czego to mam nadzieję że kiedyś jej to minie heheh
Moja niedawno cała w planach była też nie wiedziałam co to ale zeszło samo

Ogólnie mamy ciężki okres bo mała odrzuciła pierś jesteśmy 4 dni na mm i straszne jazdy mamy, mała strasznie płacze zmieniłam mleko z Bebilon na HiPP ale teraz wieczorem też płakała

reklama
Cześć, podczytuje te forum po ciuchu, od sierpnia. Witalam razem z wami maluchy na świecie. Długo zwlekalam z odezwaniem się, ale miałam dużo problemów w ciąży i wolałam się nie wychylac. Jestem mamą Marcelka, urodzonego 17 września przez cc :) miło byłoby gdybym mogła dołączyć do was, choć większość przeniosła się :)
Hej opowiadaj co u was [emoji4]

Do góry