reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny która karmię piersią... ile razy w ciągu dnia przystawiacie dzieci?
Dzis o tym myślałam ;-)
Sa dni że chyba nawet 15.
Nie lubie takich dni, bo wisi non stop i mam wrażenie że się nie najada. A jak mam przerwy min 3 h to i karmienie krotsze potem.
Ja niestety z gorączką 38 i nie wiem, czy brać cos na zbicie.
Seremida ten krem do twarzy do zadan specjalnych można stacjonarnie dostac gdzieś np. w aptece, czy przez neta?

reklama
Pisalyscie o wadze. Starsza na pół roku dopiero podwoiła wage urodzeniową tzn. miała 8800 (cyc tylko), a dokładnie na rok potroila 13,2 !!
Mała zdecydowanie wolniej przybiera. Początkowo 100-120 g na tydzień, teraz juz więcej pewnie będzie ok 200-250 na tydzień.

Dzis o tym myślałam ;-)
Sa dni że chyba nawet 15.
Nie lubie takich dni, bo wisi non stop i mam wrażenie że się nie najada. A jak mam przerwy min 3 h to i karmienie krotsze potem.
Ja niestety z gorączką 38 i nie wiem, czy brać cos na zbicie.
Seremida ten krem do twarzy do zadan specjalnych można stacjonarnie dostac gdzieś np. w aptece, czy przez neta?
U mnie w małym mieście nigdzie nie było. Na allegro wzięłam.

Cześć, podczytuje te forum po ciuchu, od sierpnia. Witalam razem z wami maluchy na świecie. Długo zwlekalam z odezwaniem się, ale miałam dużo problemów w ciąży i wolałam się nie wychylac. Jestem mamą Marcelka, urodzonego 17 września przez cc :) miło byłoby gdybym mogła dołączyć do was, choć większość przeniosła się :)

Mówisz, ? No ja już nie wiem od czego to mam nadzieję że kiedyś jej to minie heheh
Moja niedawno cała w planach była też nie wiedziałam co to ale zeszło samo

Ogólnie mamy ciężki okres bo mała odrzuciła pierś jesteśmy 4 dni na mm i straszne jazdy mamy, mała strasznie płacze zmieniłam mleko z Bebilon na HiPP ale teraz wieczorem też płakała

reklama
Cześć, podczytuje te forum po ciuchu, od sierpnia. Witalam razem z wami maluchy na świecie. Długo zwlekalam z odezwaniem się, ale miałam dużo problemów w ciąży i wolałam się nie wychylac. Jestem mamą Marcelka, urodzonego 17 września przez cc :) miło byłoby gdybym mogła dołączyć do was, choć większość przeniosła się :)
Hej opowiadaj co u was [emoji4]

Do góry