reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nasza pediatra na L4 do końca roku. Mieliśmy mieć wizytę na patologii noworodka 12 listopada to nam przełożyli na 26. Normalnie w tym kraju trzeba mieć końskie zdrowie żeby chorować. Rano jedziemy na badania sprawdzimy czy anemii gdzie nie ma. A tak wogole dziecko mi się zepsuło. Wieczorami walka co najmniej 2 godziny żeby poszła spać po czym śpi 2 godziny i bajabongo do rana, teraz właśnie się usypiamy od 1. Zaraz padnę na ryj
Jezu ja dzisiaj też od 2 w nocy na nogach

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie, moja mała miala czapkę założoną kilka dni temu, teraz na czole ma takie grudki przypominające kaszke, czy to są potowki? Nie są one czerwone odrazu zaznaczam ? Ja już mam dość problemów sko r nych mojej córki na twarzy .[emoji33][emoji33][emoji33]

Hej dziewczyny mam pytanie, moja mała miala czapkę założoną kilka dni temu, teraz na czole ma takie grudki przypominające kaszke, czy to są potowki? Nie są one czerwone odrazu zaznaczam ? Ja już mam dość problemów sko r nych mojej córki na twarzy .[emoji33][emoji33][emoji33]

Czesc. Witam sie z prywatnego [emoji846] to prawdopodobnie tradzik niemowlecy. Moja corka zazwyczaj ma na policzkach. Potowki nie wyjda po kilku dniach, tylko odrazu praktycznie i szybko znikaja.

Czesc. Witam sie z prywatnego [emoji846] to prawdopodobnie tradzik niemowlecy. Moja corka zazwyczaj ma na policzkach. Potowki nie wyjda po kilku dniach, tylko odrazu praktycznie i szybko znikaja.
Dzięki za odpowiedz [emoji6] ale ona już przechodziła ten trądzik to było czerwone A one są teraz takie bezbarwne te krostki i dostała je po założeniu czapki bo jak nie zakladalam to nie było A
Już tak ładnie się zagoilo , ona skończy 10 tyg w czwartek do kiedy ten trądzik się pojawia ? I czym smarujesz ? [emoji6]

Dzięki za odpowiedz [emoji6] ale ona już przechodziła ten trądzik to było czerwone A one są teraz takie bezbarwne te krostki i dostała je po założeniu czapki bo jak nie zakladalam to nie było A
Już tak ładnie się zagoilo , ona skończy 10 tyg w czwartek do kiedy ten trądzik się pojawia ? I czym smarujesz ? [emoji6]

Po kapieli zwykla oliwka. Do kiedy moze sie pojawiac to nie wiem. Niestety normalne. Potowki wygladaja jak takie mini syfki. Moze to poprostu podraznienie.

Może to podrażnienie od proszku lub płynu, w którym czapka była prana? Trądzik chyba tak późno się nie pojawia.
Dziewczyny która karmię piersią... ile razy w ciągu dnia przystawiacie dzieci?
Co 2-3h w dzień, a w nocy 1 raz.

reklama
Do góry