Adell1994
Fanka BB :)
TakCzym wyczesujesz? Taka szczotka dla maluchów z naturalnego włosia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakCzym wyczesujesz? Taka szczotka dla maluchów z naturalnego włosia?
A ile ma twoja corciaMoja mala wczoraj zasnela o 21 a obudzila sie o 4.30 jejku dla mnie to trochę dziwne później jadła i zasnela w mig i spala to 8 teraz po 2h zabawy zasypia [emoji16]
Mam pytanie jak rozwijają się wasze dzieci ? Czy łapią zabawki? Wyciągają rączki , bo moja dotyka ale jak jest coś obok niej , i dalej ma większość zaciśnięte piastki A jak to u Was wygląda?
2 miesiące i 3 dniA ile ma twoja corcia
Podobnie mi tak robi od kilu dni tylko myślę że tj spowodowanenowym preparatem na wzdęcia2 miesiące i 3 dni
Ale chyba nie czytałaś co ja napisałam ja żadnego preparatu nie używam moja córka nie ma kolek , ja pytałam jak jest u was z rozwojem dzieci co potrafią już robić.Podobnie mi tak robi od kilu dni tylko myślę że tj spowodowanenowym preparatem na wzdęcia
Mój ma często rączki otwarte. Ale zabawek nie łapie. Dopiero wczoraj zauważył że je ma. Patrzy na nie robiąc zeza i wielkie oczy... I zaczęła go interesować karuzela. Chyba wzrok sięga coraz dalej. I usmiecha się już świadomie jak się gada do niego. Ale on dopiero 6 tydz skończył.Moja mala wczoraj zasnela o 21 a obudzila sie o 4.30 jejku dla mnie to trochę dziwne później jadła i zasnela w mig i spala to 8 teraz po 2h zabawy zasypia [emoji16]
Mam pytanie jak rozwijają się wasze dzieci ? Czy łapią zabawki? Wyciągają rączki , bo moja dotyka ale jak jest coś obok niej , i dalej ma większość zaciśnięte piastki A jak to u Was wygląda?