reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Sezam prażę na patelni.
Osobno w garnku wodę z cukrem karmelizuje. Potem dodaję odrobinę miodu i mieszam. I do tej klejącej papki wrzucam sezam i mieszam. I jeszcze jak jest gorące to wywalam na papier do pieczenia, przykrywam drugim kawałkiem papieru i wałkuje na cienkie plastry.
I można albo pokroić albo foremkami wykroić kształty.
Ciekawe , muszę wypróbować :)
A ile tej wody i cukru ? :)

Super, bardzo odpowiedzialne podejscie :)
Nie przeszkadzaloby mi, gdyby wychodzil ale zachowywal sie normalnie. Rozumiem ze taki jest i bardzo potrzebuje kontaktu z kolegami, ale to nie znaczy, ze musi wtedy wracac albo bardzo pozno, albo w stanie pozostawiajacym wiele do zyczenia.
Doskonale Cię rozumiem . Mój ex taki był , tyle że później już zaczął piwkować codziennie . I do dzisiaj dziękuję Bogu że się opamietałam w czas .

O to ładnie :)
Dobrze że sobie odsypia te szczepienia :)
Spala do 11 ja pojechałam na zakupy a ona podobno poszła spać dalej przyjechałam przed 14 a ona śpi obudziłam ja przez pół godziny nie spala później dalej spać.. o 16 obudziła się na chwilę wypiła mleko i dalej mi śpi budzę ja na siłę ale nie chce wstać .. kuzwa

Doskonale Cię rozumiem . Mój ex taki był , tyle że później już zaczął piwkować codziennie . I do dzisiaj dziękuję Bogu że się opamietałam w czas .

Tez sie opamietywalam 3 razy, zostawiajac go. Wtedy sie bardzo staral i na prawde bylo dobrze, ale w koncu i tak wychodzilo szydlo z wora. Jestem zbyt naiwna i uwierzylam, ze na prawde sie zmienil, juz na dobre. Teraz wiem, ze czlowieka bardzo ciezko zmienic, zwlaszcza kiedy on nie do konca sam tego chce. Wiec troche mam za swoje. Czasami jest mi z tym bardzo ciezko, ale musze byc silna, dla malego

reklama
Spala do 11 ja pojechałam na zakupy a ona podobno poszła spać dalej przyjechałam przed 14 a ona śpi obudziłam ja przez pół godziny nie spala później dalej spać.. o 16 obudziła się na chwilę wypiła mleko i dalej mi śpi budzę ja na siłę ale nie chce wstać .. kuzwa
Kurczę nie wiem co Ci poradzić . Może zadzwoń do pediatry zapytaj .
Ale może to taki dzień , mój dzisiaj też śpi , je i śpi i je i tak w kółko .

Do góry