AgulaK82
Fanka BB :)
Gdzie Ty masz brzuch? [emoji44][emoji35]Zobacz załącznik 915148cos tam jeszcze by zrzucił ale nie lubię siebie takiej zabiedzonej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie Ty masz brzuch? [emoji44][emoji35]Zobacz załącznik 915148cos tam jeszcze by zrzucił ale nie lubię siebie takiej zabiedzonej
Ciekawe , muszę wypróbowaćSezam prażę na patelni.
Osobno w garnku wodę z cukrem karmelizuje. Potem dodaję odrobinę miodu i mieszam. I do tej klejącej papki wrzucam sezam i mieszam. I jeszcze jak jest gorące to wywalam na papier do pieczenia, przykrywam drugim kawałkiem papieru i wałkuje na cienkie plastry.
I można albo pokroić albo foremkami wykroić kształty.
Fajnie wyglądaszZobacz załącznik 915148cos tam jeszcze by zrzucił ale nie lubię siebie takiej zabiedzonej
Doskonale Cię rozumiem . Mój ex taki był , tyle że później już zaczął piwkować codziennie . I do dzisiaj dziękuję Bogu że się opamietałam w czas .Super, bardzo odpowiedzialne podejscie
Nie przeszkadzaloby mi, gdyby wychodzil ale zachowywal sie normalnie. Rozumiem ze taki jest i bardzo potrzebuje kontaktu z kolegami, ale to nie znaczy, ze musi wtedy wracac albo bardzo pozno, albo w stanie pozostawiajacym wiele do zyczenia.
Jak nie masz co sprzątać to zapraszam do mnie okna czyste ale reszta domu pozostawia wiele do życzeniaMatko no nudzę się, dzieci poszli na świetlice bo aż wymusili mały śpi pusto, cicho, nudno nie ma co sprzątać chyba pójdę coś zjem ale bym zjadła zakazane mniam
Zobacz załącznik 915148cos tam jeszcze by zrzucił ale nie lubię siebie takiej zabiedzonej [/QUOTE
Lasencja
Spala do 11 ja pojechałam na zakupy a ona podobno poszła spać dalej przyjechałam przed 14 a ona śpi obudziłam ja przez pół godziny nie spala później dalej spać.. o 16 obudziła się na chwilę wypiła mleko i dalej mi śpi budzę ja na siłę ale nie chce wstać .. kuzwaO to ładnie
Dobrze że sobie odsypia te szczepienia
Jak nie masz co sprzątać to zapraszam do mnie okna czyste ale reszta domu pozostawia wiele do życzenia
Doskonale Cię rozumiem . Mój ex taki był , tyle że później już zaczął piwkować codziennie . I do dzisiaj dziękuję Bogu że się opamietałam w czas .
Kurczę nie wiem co Ci poradzić . Może zadzwoń do pediatry zapytaj .Spala do 11 ja pojechałam na zakupy a ona podobno poszła spać dalej przyjechałam przed 14 a ona śpi obudziłam ja przez pół godziny nie spala później dalej spać.. o 16 obudziła się na chwilę wypiła mleko i dalej mi śpi budzę ja na siłę ale nie chce wstać .. kuzwa